Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Rod Stewart vrea să reunească Faces în 2015

Rod Stewart se gândește deja la anul 2015, pentru care are în plan reunirea celebrei formații Faces, în care a cântat alături de Ronnie Wood.
Faces

Faces

Urmărește-ne pe

Invitat la radioul WZLX din Boston, Rod Stewart a dezvăluit că vrea să reunească membrii rămași în viață ai trupei Faces, pentru o serie de concerte în 2015. Artistul de 68 de ani s-a remarcat la sfârșitul anilor 60 și începutul anilor 70 ca solist în formațiile Faces și The Jeff Beck Group. Inițial, Rod Stewart plănuia să înregistreze un album împreună cu Jeff Beck, însă a renunțat la această idee.

Din păcate, se pare că am pierdut contactul unul cu celălalt. Managerul lui Jeff era cel care ne aducea împreună, dar cred că Jeff l-a concediat, iar de atunci s-a închis canalul de comunicare dintre noi, a declarat Rod Stewart.

În același timp, artistul a început să vorbească cu foștii săi colegi de la trupa Faces. Dacă reunirea s-ar materializa, ar fi pentru prima dată din 1993, când Faces ar cânta în formula originală. Celebrul grup britanic s-a format în 1969 și s-a destrămat în 1975. Faces a însemnat Ian McLagan (clape), Ronnie Lane (bass), Kenney Jones (tobe și percuție), Ronnie Wood (chitară) și Rod Stewart (voce). Discografia formație este alcătuită din 4 albume de studio: "First Step" (1970), "Long Player" (1971), "A Nod Is as Good as a Wink... to a Blind Horse" (1971), "Ooh La La" (1973) și un material live: "Coast to Coast: Overture and Beginners" (1974). La scurt timp de la destrămare grupului, basistul Ronnie Lane s-a stins din viață în 1977. Faces s-a mai reunit în anii trecuți pentru a susține o serie de concerte, însă niciodată cu Rod Stewart la voce. Acesta a fost înlocuit cu Mick Hucknall, iar basul a fost preluat de Glen Matlock de la Sex Pistols.

Cred că avem mari șanse să reunim Faces. De fapt, reprezentanții lui Ronnie Wood se află în discuții cu oamenii mei și suntem aproape să stabilim ceva pentru 2015, a mărturisit Rod Stewart.

Până în 2015, fanii lui Ronnie Wood vor avea ocazia să-l vadă pe acesta alături de The Rolling Stones, care a anunțat primele concerte din turneul "14 On Fire", programat pentru 2014.  

Faces - "You Wear It Well" (1972)

Citește mai multe despre Rod StewartRonnie Wood
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Lana Del Rey se numește "Ultraviolence" - VIDEO

Aflată la evenimentul de lansare al scurtmetrajului "Tropico", Lana Del Rey a dezvăluit fanilor că noul său album se numește...

Închide