Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Robin Thicke - "Feel Good" - VIDEOCLIP

Acolo unde este Robin Thicke sunt și femei frumoase. Cam asta pare a fi regula videoclipurilor artistului. Pentru clipul noului single "Feel Good", Thicke a apelat la dansatoare profesioniste.
Robin Thicke -

Robin Thicke - "Feel Good" (videoclip nou)

Robin Thicke a lansat un nou videoclip, în stilul care l-a consacrat. Înconjurat de femei, artistul fredonează versurile piesei "Feel Good", sound-ul fiind unul retro, în același ton cu atmosfera transmisă de vizual.

"Feel Good" este produsă de will.i.am și se regăsește în tracklistul albumului "Blurred Lines", ce a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. Single-ul ce poartă numele discului a fost declarat, de altfel, hitul verii 2013, fiind de asemenea nominalizat în două categorii din cadrul Grammy Awards 2014: Record of The Year și Best Pop Duo.

În UK, "Blurred Lines" s-a vândut în 1,44 milioane de copii, urcând pe prima poziție în Top 40 cele mai bine vândute single-uri în Marea Britanie. În același clasament, "Get Lucky" de la Daft Punk figurează pe poziția a doua, cu o cifră de vânzări de 1,28 milioane de exemplare, iar pe a treia treaptă a topului se află single-ul "Wake Me Up" de la Avicii.

Hitul compus de Robin Thicke și Pharell Williams a pornit de la sound-ul piesei "Got to Give It Up" a lui Marvin Gaye, inspirația fiind fructificată de cei doi "în doi timpi și trei mișcări".

"Eram cu Pharell în studio, când eu am venit cu ideea de a compune ceva în stilul piesei "Got to Give It Up", cu un sound groovy. Apoi el a început să fredoneze ceva și piesa a venit pur și simplu de la sine, am compus-o și înregistrat-o în mai puțin de o oră. După aceea am început să împărțim versurile și atunci când eu cântam ceva, el striga pe fundal <<Hei, hei, hei>>. Am început să ne comportăm ca doi pensionari ce stau pe prispă și strigă după fete", a povestit într-un interviu Robin Thicke.

Robin Thicke - "Feel Good" - VIDEOCLIP

Citește mai multe despre Robin Thicke
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ovi prezintă piesa pe care o va înscrie la Eurovision 2014 - TEASER

Ovi este hotărât să reprezinte România la Eurovision 2014 și chiar să câștige competiția muzicală. Acesta a lansat teaser-ul melodiei...

Închide