Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă împreună, susține Pitbull. Conform rapper-ului american, artista din Barbados a fost nevoită se refuze colaborarea cu el pentru piesa "Timber" deoarece se afla la înregistrări cu Shakira.

Publicat

pe

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet
Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au pregătit pentru perioada următoare o colaborare ce va stârni cu siguranță atenția fanilor de pretutindeni. Deși vestea înregistrării unei piese în duet nu a fost încă confirmată oficial, declarațiile lui Pitbull nu au fost nici infirmate până în prezent. Se pare că rapper-ul american și-a dorit inițial să colaboreze cu Rihanna pentru piesa "Timber", în cele din urmă hotărând să interpreteze piesa împreună cu Ke$ha.

"Ke$ha, vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ne-ai oferit ocazia de a lansa această colaborare inedită pentru piesa "Timber", care este atât de bine primită peste tot în lume. Acestea fiind spuse, trebuie să spun că situația e puțin ironică. Persoana la care ne-am gândit inițial pentru această colaborare este Rihanna. La momentul respectiv ea era la înregistrări cu Shakira, așa încât nu a putut să accepte oferta. Ke$ha a fost însă o alegere bună. E nebună, sexy, cool și știe să se distreze și să întrețină publicul", a povestit Pitbull în emisiunea Kidd Kraddick in the Morning.

Vestea privind duetul înregistrat de Rihanna și Shakira a ajuns și pe Twitter, Frank Cooper, Chief Marketing Officer pentru brandul Pepsi arătându-se încântat de această idee și sugerând, prin această reacție, faptul că piesa ar putea fi inclusă într-o nouă campanie publicitară.

"Rihanna și Shakira lucrează la un duet. Epic!"

Recent, Shakira a anunțat pe Twitter că a filmat un nou videoclip în Bahamas împreună cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse. Piesa pentru care s-a realizat clipul va fi primul single extras de pe următorul album al artistei. Discul va avea melodii în limba engleză și va fi al 10-lea din cariera artistei columbiene.

Ultimul duet al Shakirei a fost lansat în 2007. Acestea a colaborat atunci cu Beyonce pentru piesa "Beautiful Liar", ce a ajuns pe primul loc în UK și a intrat în top 10 în 20 de țări.

Rihanna a lansat, de asemenea, duete ce i-au adus locuri fruntașe în clasamente. Ultimul dintre ele este cel cu Eminem, dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni. Piesa "The Monster", ce a urcat pe primul loc în UK și pe poziția a treia în topul Billboard Hot 100, va avea în curând și un videoclip.

Eminem - The Monster (Audio) ft. Rihanna

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending