Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă împreună, susține Pitbull. Conform rapper-ului american, artista din Barbados a fost nevoită se refuze colaborarea cu el pentru piesa "Timber" deoarece se afla la înregistrări cu Shakira.
Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au înregistrat o piesă în duet

Rihanna și Shakira au pregătit pentru perioada următoare o colaborare ce va stârni cu siguranță atenția fanilor de pretutindeni. Deși vestea înregistrării unei piese în duet nu a fost încă confirmată oficial, declarațiile lui Pitbull nu au fost nici infirmate până în prezent. Se pare că rapper-ul american și-a dorit inițial să colaboreze cu Rihanna pentru piesa "Timber", în cele din urmă hotărând să interpreteze piesa împreună cu Ke$ha.

"Ke$ha, vreau să-ți mulțumesc pentru faptul că ne-ai oferit ocazia de a lansa această colaborare inedită pentru piesa "Timber", care este atât de bine primită peste tot în lume. Acestea fiind spuse, trebuie să spun că situația e puțin ironică. Persoana la care ne-am gândit inițial pentru această colaborare este Rihanna. La momentul respectiv ea era la înregistrări cu Shakira, așa încât nu a putut să accepte oferta. Ke$ha a fost însă o alegere bună. E nebună, sexy, cool și știe să se distreze și să întrețină publicul", a povestit Pitbull în emisiunea Kidd Kraddick in the Morning.

Vestea privind duetul înregistrat de Rihanna și Shakira a ajuns și pe Twitter, Frank Cooper, Chief Marketing Officer pentru brandul Pepsi arătându-se încântat de această idee și sugerând, prin această reacție, faptul că piesa ar putea fi inclusă într-o nouă campanie publicitară.

"Rihanna și Shakira lucrează la un duet. Epic!"

Recent, Shakira a anunțat pe Twitter că a filmat un nou videoclip în Bahamas împreună cu regizorul Joseph Kahn, ce a lucrat de-a lungul carierei cu Eminem, Mariah Carey, Gwen Stefani, Moby, George Michael, U2, Muse. Piesa pentru care s-a realizat clipul va fi primul single extras de pe următorul album al artistei. Discul va avea melodii în limba engleză și va fi al 10-lea din cariera artistei columbiene.

Ultimul duet al Shakirei a fost lansat în 2007. Acestea a colaborat atunci cu Beyonce pentru piesa "Beautiful Liar", ce a ajuns pe primul loc în UK și a intrat în top 10 în 20 de țări.

Rihanna a lansat, de asemenea, duete ce i-au adus locuri fruntașe în clasamente. Ultimul dintre ele este cel cu Eminem, dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni. Piesa "The Monster", ce a urcat pe primul loc în UK și pe poziția a treia în topul Billboard Hot 100, va avea în curând și un videoclip.

Eminem - The Monster (Audio) ft. Rihanna

Citește mai multe despre PitbullRihannaShakira
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Freddie Mercury, interpretat de Ben Whishaw în noul film biografic

Ben Whishaw, actorul englez cunoscut pentru rolurile din "Perfume: The Story of a Murderer", "Cloud Atlas" și "Skyfall", este noua...

Închide