Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Richie Sambora (Bon Jovi) și Lady Gaga, posibilă colaborare

Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, a dezvăluit într-un interviu că o colaborare cu Lady Gaga se află în discuții. Află detalii.
Richie Sambora și Lady Gaga, posibilă colaborare

Richie Sambora și Lady Gaga, posibilă colaborare

Richie Sambora a avut parte în acest an de o vacanță prelungită, chitaristul luând decizia de a renunța la turneul alături de trupa Bon Jovi pentru a-și petrece mai mult timp cu familia. Pe marginea acestui subiect s-au speculat diverse ipoteze, una dintre el făcând chiar trimitere la posibilitatea plecării definitive a chitaristului din formație. Zvonul nu s-a confirmat până în prezent, noile declarații din interviul acordat publicației Hollywood Reporter venind să susțină faptul că întoarcerea sa în trupă este, din perspectiva sa, o certitudine.

"Am fost multă vreme una dintre cele mai muncitoare trupe din lume. Și mă refer aici la muncă zilnică, 24 de ore/7 zile pe săptămână, un astfel de program împiedicându-te să mai ajungi acasă. Mi-a lipsit mult timpul alături de copilul meu. Și ajungi la un moment dat să realizezi <<Oh, Doamne, lucrurile astea sunt foarte importante>>", a reamintit Richie motivul vacanței sale departe de trupă, adăugând "Cred că întoarcerea în Bon Jovi e o certitudine. Ne-am înțeles bine vreme de 30 de ani, asta e o căsnicie solidă aș spune eu."

Timpul petrecut departe de formație i-a oferit chitaristului oportunitatea de a se îndrăgosti din nou de muzică, Richie Sambora părând interesat de reluarea unor proiecte solo. În interviu, chitaristul a făcut, de asemenea, un apropo către că o posibilă colaborare cu Lady Gaga.

"S-ar putea să compunem împreună ceva (referira la Lady Gaga)", a declarat Richie Sambora, fără a intra însă în detalii.

Recent, Billboard a dezvăluit topul celor mai profitabile turnee din 2013. Bon Jovi se află în fruntea clasamentului, cu un total brut de peste 200 de milioane de dolari. Vezi topul complet.

Richie Sambora - "Come Back as Me"

Citește mai multe despre Bon JoviLady GagaRichie Sambora
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou album Muse ar putea apărea la începutul lui 2015

Cei de la Muse au început deja să lucreze la viitorul album, care ar putea fi gata pentru începutul anului...

Închide