Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Rezultatele celui de-al doilea live Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

Alți 16 concurenți au cântat în live-ul de la Vocea României de pe 7 decembrie. 8 dintre ei merg mai departe: Mihai Chițu și Georgia Dascălu din echipa Brenciu, Marius Marin și Muneer din echipa Loredana, Adrian Nour și Stella Anița din echipa Smiley, Sanziana Nicolae și Felix Burdusa din echipa Moga.
Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după cel de-al doilea live al sezonului

Concurenții calificați în următoarea etapă Vocea României după cel de-al doilea live al sezonului

Cel de-al doilea live din sezonul Vocea României 2013 a oferit numele celorlalți 8 concurenți care vor concura în viitoarea etapă. Pavel Bartoș a fost ajutat de Nicoleta Luciu în prezentarea celor 16 concurenți, câte patru din fiecare echipă. Horia Brenciu, Loredana Groza, Marius Moga și Smiley au rămas cu câte două voci: prima votată de public, a doua aleasă de ei.

Cei 16 concurenți care au cântat în a doua etapă live de la Vocea României

 1. Arpi Torok - "Baila Morena" (Zucchero) - Echipa BRENCIU
 2. Kinka Farkaș - "Born This Way" (Lady GaGa) - Echipa LOREDANA
 3. George Secioreanu - "As long As You Love Me" (Justin Bieber) - Echipa SMILEY
 4. Angelo Simonică - "Rock star" (Nickelback) - Echipa MOGA
 5. Florin Ilinca - "The Summer Wind" (Frank Sinatra) - Echipa BRENCIU
 6. Andrei Chermeleu - "Father Figure" (George Michael) - Echipa LOREDANA
  - VIDEO & IMPRESII
 7. Stella Anița - "I’m Outta Love" (Anastacia) - Echipa SMILEY
   - VIDEO & IMPRESII
 8. Elena Șălaru - "Waterfalls" (TLC) - Echipa MOGA
 9. Georgia Dascălu - "Ain’t No Other Man” (Christina Aquilera) - Echipa BRENCIU
 10. Marius Marin - "September" (Earth, Wind & Fire) - Echipa LOREDANA
 11. Nicoleta Țicală - "Run to You" (Whitney Houston) - Echipa SMILEY
 12. Felix Burdușa - "I’ll make Love to You" (Boyz II Men) - Echipa MOGA
 13. Mihai Chițu - "One More Try" (George Michael) - Echipa BRENCIU
  - VIDEO & IMPRESII
 14. Muneer Al Obeidii - "Desert Rose" (Sting feat. Cheb Mami) - Echipa LOREDANA
 15. Adrian Nour - "La Boheme" (Charles Aznavour) - Echipa SMILEY
  - VIDEO & IMPRESII
 16. Sânziana Nicolae - "Give Me One Reason" (Tracy Chapman) - Echipa MOGA
   - VIDEO & IMPRESII

Adrian Nour (Smiley), Mihai Chițu (Brenciu), Marius Marin (Loredana) și Sânziana Nicolae (Moga) au fost preferații publicului dintre cei 16 concurenți care au cântat în seara de 7 decembrie 2013. Fiecare antrenor a mai salvat câte un concurent din cei trei rămași în fiecare echipă. Smiley a ales-o pe Stella Anișa și s-a despărțit de George Secioreanu și Nicoleta Țicală. Brenciu a ales-o pe Georgia Dascălu și s-a despărțit de Florin Ilinca și Arpi Torok. Loredana l-a salvat pe Muneer Al Obeidii și a rămas fără Kinka Farkaș și Andrei Chermeleu. La rândul său, Marius Moga a decis să continue cu Felix Burdușa,  rămânând fără Angelo Simonică și Elena Șălaru.

Echipele pentru următoarea etapă Vocea României (click pe linkuri pentru impresii și video):

[tab:Echipa lui Smiley:]

 1. Claudia Iuga
 2. Iolanda Moldoveanu
 3. Adrian Nour (de la Brenciu) - 33 de ani
 4. Stella Anița - 30 de ani

[tab:Echipa lui Brenciu:]

 1. Denisa Moșincat - 22 de ani
 2. Ana Maria Mirică - 35 de ani
 3. Mihai Chițu - 33 de ani
 4. Georgia Dascălu (salvată de la Moga) - 17 ani

[tab:Echipa Loredanei:]

 1. Emilia Alina Dorobanțu - 20 de ani
 2. Florin Mândru
 3. Marius Marin - 33 de ani
 4. Muneer Al Obeidii - 29 de ani

[tab:Echipa lui Marius Moga:]

 1. Andi Grasu
 2. Jovana Milovanovic - 17 ani
 3. Sânziana Niculae - 19 ani
 4. Felix Burdușa - 21 de ani

[tab:END]

Concurenții din echipa Brenciu

Arpi Török (35 de ani) a dat startul celui de-al doilea episod live de la Vocea României. Din păcate, piesa aleasă - "Baila Morena" (Zucchero) - chiar dacă un hit - nu i-a pus în valoare calitățile vocale. Antrenorul a preferat-o pe Georgia Dascălu în locul său, mizând poate pe tinerețea acesteia și potențialul ei încă netransformat.

Florin "Du Hast" Ilinca (22 de ani) a făcut saltul vieții lui, pe plan muzical. Sunt cuvintele lui Brenciu care a detaliat: "Sunt tare mândru de tine. Este trecerea muzicală a ediției de astăzi dintre Rammstein și Sinatra". Concurentul evidențiat pentru interpretarea din Rammstein a cântat live "The Summer Wind"  (Frank Sinatra). A interpretat corect, dar nu a reușit să uimească. Mai mult, Florin a fost destul de rigid pe scenă, urmând parcă indicațiile cum să-și miște brațele. Marius Moga l-a numit "basul României". A rămas la acest statut, fiind primul eliminat din echipa lui Horia Brenciu.

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României

Mihai Chițu (33 de ani) a fost preferatul telespectatorilor în rândul concurenților lui Horia Brenciu. A interpretat hitul "One More Try", nu de la Timmy T, ci de la George Michael. A fost a doua piesă a serii din repertoriul cântărețului de origine greacă. Citește impresiile despre evoluția lui Mihai și urmărește înregistrarea video într-un articol separat.

Concurenții din echipa Loredana

Kinka Farkaș (22 de ani), concurenta salvată de Loredana în urma eliminării de la duel, a interpretat piesa "Born This Way" (Lady GaGa). Fără a adopta cu succes imaginea controversatei cântărețe, Kinka a fost însoțită de două dansatoare și doi dansatori din baletul lui Eddy Stancu. Concurenta din Timișoara a reușit poate cea mai bună performanță a ei din concurs, însă a fost prima opțiune pentru eliminare.

Andrei Chermeleu a cântat Father Figure (George Michale) la Vocea României

Andrei Chermeleu a cântat Father Figure (George Michale) la Vocea României

Andrei Chermeleu (29 de ani) transmite imaginea unui tip la locul său, care cântă foarte bine, dar nu îndrăznește să ceară mai mult. Este solist în trupa Colors in Stereo și are experiență în interpretarea de coveruri. El a cântat primul hit al serii, cu impact la grosul audienței: "Father Figure" (George Michael). Din păcate, în calculele Loredanei, i-a lipsit acel element exotic cu magnet la public. Andrei părăsește concursul, sperând că notorietatea câștigată îl va ajuta în activitatea de solist profesionist. Citește mai multe despre evoluția lui Andrei Chermeleu într-un articol separat.

Marius Marin (33 de ani), numit și sosia lui Gerard Butler, a uimit în urma televotului. Cântecul interpretat de el, "September" (Earth, Wind & Fire) a fost doar jumătate din arsenalul său. Susținut de Loredana și promovat pentru asemănarea cu actorul "300 - Eroii de la Termopile", Marius a prins la audiență. Lookul său și vocea puternică l-au propulsat direct în etapa următoare.

Muneer (29 de ani) a fost slăbiciunea Loredanei sau poate calculul ascuns. Concurentul venit în România să studieze medicina a dovedit că putea face inclusiv Conservatorul. Redând versuri în indiană, arabă și engleză, Muneer Al Obeidii a cântat "Desert Rose" (Sting feat. Cheb Mami). "Ai stofă de super star și s-a văzut din momentul în care ai intrat pe scenă. Ești un artist total. Ai ceva magnetizat care atrage pur și simplu", i-a spus Loredana. Evaluarea ei nu putea ocoli elementul exotic ce ar atrage voturile publicului. Fără a subestima calitățile vocale ale concurentului, lumina nu-i va arăta însă drumul spre Vocea României.

Concurenții din echipa Moga

Moga l-a aruncat mai întâi în concurs pe tânărul său elev Angelo Simonică (18 ani). Acesta a interpretat melodia "Rock star" (Nickelback), punând mult suflet, dovedind atitudine ;i personalitate. Antrenorul său i-a recomandat un model de urmat: "Pe mai departe, dacă e cineva la care să mă gândesc, ar fi un model pe care trebuie să-l ajungi din urmă și să-l depășești în țara asta, ca și stil de muzică, cred că ar fi Tudor Chirilă și tot ce a făcut el cu Vama".

Elena Șălaru (23 de ani) a cântat cât trei voci la un loc. Pe melodia fostului grup TLC - "Waterfalls", Elena a interpretat inclusiv partea de rap. L-a impresionat pe Smiley, iar Moga s-a bucurat că solista și-a depășit blocajului intern. Nu a fost suficient pentru a o păstra în competiție.

Felix Burdușa (21 de ani) este concurentul selectat de arius Moga pentru a merge mai departe. El a interpretat "I’ll make Love to You" (Boyz II Men), o piesă dificilă pe care a dus-o la bun sfârșit. "O piesă în care calitățile vocale sunt puse la limită pentru că a trebuit să treci dintr-un mod într-altul și acolo se vede calitatea unui cântăreț. Și tu ai făcut aceste treceri foarte foarte frumos", l-a felicitat Loredana.

Sânziana Nicolae a interpretat “Run to You” (Whitney Houston) la Vocea României

Sânziana Nicolae a interpretat “Run to You” (Whitney Houston) la Vocea României

Ultima concurentă a lui Moga a fost și cea dintâi. Sânziana Nicolae (19 ani) a cântat "Give Me One Reason" (Tracy Chapman) și a ieșit pe primul loc în topul preferințelor publicului. Antrenorul a făcut alegerea cea bună la duelul anterior, având acum o favorită la titlul Vocea României. Citește un articol separat despre reușita Sânzianei Niculae, urmărind înregistrarea din emisiune.

Concurenții din echipa Smiley

George Secioreanu (22 de ani) a, fost primul concurent din echipa lui Smiley care a evoluat în seara de 7 decembrie. Cu look-ul său tineresc, rebel, George a făcut un cover după "As long As You Love Me" (Justin Bieber). Nu a avut ajutorul unei piese celebre, Bieber fiind gustat de un segment de public bine delimitat. A fost totuși o melodie diferită de "Copacul" lui Aurelian Andreescu, cu care a făcut senzație la audiții. "A fost o Salcie plângătoare de data asta, dar a fost o salcie plângătoare cu multe falseturi frumoase", i-a spus Horia Brenciu. Chiar dacă a fost eliminat din concurs, George Secioreanu a demonstrat că poate cânta cu lejeritate R&B și alte genuri muzicale. Evoluția sa a fost salutată de Marius Moga, iar Smiley i-a lăudat modul în care și-a pus amprenta pe cântec.

Stella Anița, concurenta din echipa Smiley, vizează Vocea României

Stella Anița, concurenta din echipa Smiley, vizează Vocea României

A doua concurentă din echipa lui Smiley a fost Stella Anița (30 de ani), parte a cuplului de concurenți de la Vocea României. Solista a interpretat "I’m Outta Love" (Anastacia) chiar după ce prietenul ei, Andrei Chermeleu a coborât de pe scenă. Stella a cântat melodia în felul său, dar foarte bine, reușind să comunice cu cei din spatele camerei video. Este carismatică și a dat culoare piesei. Smiley i-a apreciat valoarea și a salvat-o de la eliminare. Văzută la un moment dat drept favorită la titlul Vocea României, Stella a luat primul puls al publicului, conștientizând concurența. Citește mai multe impresii despre evoluția Stellei și vezi înregistrarea video!

Nicoleta Țicală (24 de ani) a cântat "Run to You" (Whitney Houston). Concurenta lui Smiley a fost susținută și de Horia Brenciu. "Ea este o femeie, o mamă și o cântăreață. Trio-ul ăsta o face să fie foarte determinată atunci când cântă", a spus Horia. Nicoleta a transmis emoție, demonstrând că este o cântăreață autentică. Dar nu a fost aleasă de Smiley pentru viitoarea rundă live la Vocea României.

Adrian Nour în primul său live la Vocea României

Adrian Nour în primul său live la Vocea României

Adrian Nour (33 de ani) a fost pus în valoare de Horia Brenciu și furat de Smiley. Acesta din urmă a învățat tactica și i-a oferit melodia lui Charles Aznavour: "La Boheme". Nour este o prezență caldă, plăcută. Are o voce frumoasă, care atunci când e cuplată la jocul actoricesc, face publicul să tresare de plăcere sau emoție. Mai multe impresii și înregistrarea video a performanței lui Adrian Nour pot fi urmărite aici.

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Adrian NourFelix BurdușaMarius MarinSânziana NiculaeSmileyStella Anița
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stella Anița strălucește live la Vocea României - VIDEO

Stella Anița a interpretat "I’m Outta Love" (Anastacia) la Vocea României. Concurenta s-a calificat în etapa următoare. Vezi momentul și...

Închide