Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Tânăra Rebecca Black, într-un party viral în clipul "Saturday" - VIDEOCLIP

Rebecca Black a reușit să strângă un număr record de vizualizări pe YouTube, cu noul videoclip "Saturday". Melodia este cântată în colaborare cu Dave Days și este o continuare a celebrului single "Friday", denumit "cel mai prost cântec din lume".
Secvență videoclip Rebecca Black -

Secvență videoclip Rebecca Black - "Saturday" feat. Dave Days

Rebecca Black a devenit celebră în 2011, când videoclipul melodiei "Friday" a devenit viral pe YouTube și alte site-uri social media. Însă, sute de milioane de vizualizări nu înseamnă și recenzii pozitive. Din contră, numeroși critici de specialitate și ascultători l-au denumit "cel mai prost cântec din lume". "Friday" a fost scris și produs de Clarence Jey și Patrice Wilson de la Ark Music Factory și a costat-o pe Rebecca nu mai puțin de 4.000 de dolari.

Tânăra artistă de 16 ani nu s-a lăsat descurajată și a continuat să posteze diferite clipuri pe YouTube și melodii, iar acum a revenit cu o continuare a piesei "Friday". Single-ul "Saturday" este cântat împreună cu Dave Days și beneficiază de un videoclip în care Rebecca petrece non-stop alături de prietenii său. În doar 2 zile de la apariție, clipul a depășit 8 milioane de vizualizări. În plus, noul videoclip se bucură de multe comentarii pozitive, fiind apreciată autoironia artistei.

După dezastrul cu "Friday", Rebecca Black și-a produs singură în mare parte, următoarele single-uri lansate. De asemenea, și-a înființat propria casă de discuri independentă, RB Records. În prezent, artista lucrează la albumul de debut alături de producătorul Charlton Pettus.

VIDEOCLIP: Rebecca Black - "Saturday" feat. Dave Days

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Blurred Lines" (Robin Thicke), cel mai bine vândut single al anului în UK

Hitul "Blurred Lines" lansat de Robin Thicke în colaborare cu Pharell Williams a fost declarat oficial cel mai bine vândut...

Închide