Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Reacțiile artiștilor după moartea lui Paul Walker

Moartea lui Paul Walker a fost o veste tristă nu doar pentru persoanele apropiate tânărului actor, ci și pentru colegii de breaslă și fanii seriei "Fast & Furious" din întreaga lume. Mesaje pline de regret privind tragicul incident au fost transmise pe Twitter sau Instagram de către mulți dintre artiști. Citește mesajele postate de Ludacris, Miley Cyrus, Rihanna.
Paul Walker

Paul Walker

Paul Walker, actorul din cunoscuta serie "Fast & Furious", s-a stins din viață pe 30 noiembrie în urma unui accident de mașină. Acesta se afla în drum către un eveniment caritabil când mașina condusă de Roger Rodas, un bun prieten de-al său, s-a izbit de un copac  şi a fost cuprinsă de flăcări. Ajunse la faţa locului, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic. Accidentul a avut loc în Valencia, la aproximativ 40 de km de Hollywood, viteza automobilului fiind una dintre cauzele suspectate de poliție.

Vestea a produs un șoc puternic în media, mulți dintre apropiații actorului transmițând condoleanțe familiei și mesaje pline de compasiune. Paul Walker, a cărui carieră a debutat la o vârstă fragedă prin roluri în seriale precum "Who’s the Boss" sau "Charles in Charge", a devenit cunoscut odată cu apariția în thriller-ul "The Skulls", ce i-a adus apoi și rolul din populara serie "Fast & Furious". Actorul s-a stins din viață la doar 40 de ani, având în palmares un premiu MTV și unul acordat de Hollywood Film Festival.

Mulți dintre artiștii care i-au apreciat munca i-au transmis mesaje pe Twitter sau Instagram. O parte dintre ele se regăsesc în rândurile de mai jos.

"Aceasta este o veste foarte, foarte tristă...am inima frântă de când am aflat" - Rihanna

"Spiritul tău și modestia au fost prezente încă de la începutul carierei tale...prezența ta a lăsat o emblemă în fiecare proiect în care te-ai implicat" - Ludacris

"Sunt extrem de tristă de când am aflat de moartea lui Paul Walker :(" - Miley Cyrus

"RIP Paul Walker" - Justin Bieber

Citește mai multe despre Miley CyrusRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Animal X a lansat clipul "Strălucesc la fel" - VIDEOCLIP

Cei de la Animal X au lansat videoclipul noului single "Strălucesc la fel". Acesta a fost regizat chiar de basistul...

Închide