Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Single nou R. Kelly feat. Kelly Rowland - "All the Way" - AUDIO

Duetul dintre R. Kelly și Kelly Rowland a ajuns pe internet înainte de lansarea oficială. Ascultă "All the Way" , o piesă cu un ritm senzual ce vorbește despre dependența de iubire.
R. Kelly feat. Kelly Rawland -

R. Kelly feat. Kelly Rawland - "All The Way"

Colaborarea dintre R. Kelly și Kelly Rowland ar putea intra cu ușurință în lista celor mai senzuale piese ale anului 2013. "All the Way" este o piesă perfectă pentru momentele picante de cuplu. Cu versuri precum "There ain't no such thing as a half with sex/ So baby boy, we might as well go all the way", interpretate de Kelly Rowland și completate de R. Kelly cu "You don't know if you're addicted/ Till you relapse from detox of loving each other",  melodia curge lasciv, tematica fiind dependența dată de persoana iubită.

Noul single "All the Way" este extras de pe albumul "Black Panties". Discul este cel de-al 12-lea material de studio al lui R. Kelly și va fi lansat pe 10 decembrie sub egida casei de discuri RCA Records (Sony Music Entertainment). Pe varianta standard a albumului sunt incluse colabări cu Ludacris, 2 Chainz, Kelly Rowland și Young Jeezy, la cea deluxe adăugându-se duete cu FutureMigos și Juicy J.

Tracklist "Black Panties" - R. Kelly

 1. Legs Shakin'
 2. Cookie [Explicit]
 3. Throw This Money On You [Explicit]
 4. Prelude [Explicit]
 5. Marry The P***y [Explicit]
 6. You Deserve Better [Explicit]
 7. Genius
 8. All The Way [Explicit]
 9. My Story [Explicit]
 10. Right Back [Explicit]
 11. Spend That [Explicit]
 12. Crazy Sex [Explicit]
 13. Shut Up [Explicit]

Recent R. Kelly a colaborat și cu Justin Bieber pentru piesa "PYD". Single-ul a fost lansat în urmă cu două săptămâni în cadrul proiectului Music Mondays.

R.Kelly - "All the Way" (feat. Kelly Rowland)

Citește mai multe despre Kelly RowlandR Kelly
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reacțiile artiștilor după moartea lui Paul Walker

Moartea lui Paul Walker a fost o veste tristă nu doar pentru persoanele apropiate tânărului actor, ci și pentru colegii...

Închide