Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Program și reguli de acces pentru concertul Scorpions - HARTĂ

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu. Citește pe InfoMusic ultimele detalii, programul și regulile de acces ale evenimentului.

Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu. Succesul înregistrat cu albumul "Sting in the Tail" a convins întreaga lume că formația mai are multe de spus pe scena muzicii hard rock. Klaus Meine și colegii săi vor cânta deopotrivă piesele de pe noul disc, dar și cu hiturile cu care au cucerit atâtea generații de fani.

Acces concert Scorpions la București:

 • Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.30. Concertul va incepe in jurul orei 20.00, cu formatia Trooper, care va deschide concertul celor de la Scorpions.

Alte detalii utile:

 • copiii sub 7 ani au acces gratuit.
 • accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.
 • la locatie va exista garderoba.
 • Pavilionul Central beneficiaza de incalzire.
 • in incinta locatiei concertului vor exista puncte merchandise, unde se vor gasi CD-uri, tricouri oficiale si alte suveniruri.
 • locatia dispune de numeroase baruri.
 • achizitionarea de produse se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

Este Interzis:

 • accesul cu umbrele, mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, obiecte contondente, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, animale de companie. Toate aceste obiecte enumerate mai sus vor fi confiscate de catre persoanele responsabile cu securitatea si monitorizarea evenimentului.

Pază și Securitate:

 • organizatorii vor asigura securitatea perimetrului in care se desfasoara concertul, a publicului participant si a artistilor. Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal.

Cum se ajunge la Romexpo și cum intri la concert:

 • tramvai: 41 si 42.
 • linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 - pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113.
 • metrou: Statia Aviatorilor.
 • accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la portile de intrare B, C si D (consultati harta atasata).
 • pentru cei care prefera varianta autoturismului personal, parcarea este asigurata de Romexpo pe durata intregului spectacol, in parcarile B, C si D, contra cost. Locurile sunt limitate.
 • persoanele cu dizabilitati vor avea acces prin poarta B.
Harta acces concert Scorpions 2013, Romexpo Bucuresti.

Harta acces concert Scorpions 2013, Romexpo Bucuresti.

Bilete concert:

Biletele pentru concertul Scorpions de la bucurești se pot achziționa de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, magazinele Flanco (din Bucuresti si toata tara), magazinele Diverta (din Bucuresti si toata tara), magazinul Muzica, librariile Adevarul (din Bucuresti si toata tara), libraria Mihai Eminescu, Palatul National Al Copiilor (Teatrul Tineretului), Statia de Metrou Unirii 1 si online pe BILETOO.ro, www.BLT.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro, BILET.ro, GROUPON.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The ScorpionsTrooper
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Lightz" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip intitulat "Lightz". Este al doilea clip al albumului "Stampede of the Disco Elephants",...

Închide