Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Proconsul și Lucia Dumitrescu - "Vine Crăciunul fără tine" - AUDIO

Proconsul a lansat o piesă de sezon alături de Lucia Dumitrescu, fostă concurentă în cadrul emisiunii-concurs Vocea României. Piesa se numește "Vine Crăciunul fără tine" și dorește să transmită ascultătorilor emoție și căldură.

Proconsul

După o perioadă îndelungată în care nu am mai auzit nimic despre Proconsul, formația lansează un single nou în prag de sărbători. Pentru piesa "Vine Crăciunul fără tine" trupa a colaborat cu Lucia Dumitrescu, o tânără artistă din Buzău pe care publicul larg a avut ocazia să o cunoască în cadrul primei ediții a emisiunii Vocea României. Lucia a concurat în 2011 în echipa lui Brenciu, de atunci cariera sa muzicală fiind pe o pantă ascendentă. Artista se pregătește să lanseze albumul "Lucia Dumitrescu – Dragostea mea", ce include duete cu Guess Who și Grasu XXL.

"Proconsul feat Lucia Dumitrescu - "Vine Crăciunul fără Tine". Enjoy! Sperăm să vă încânte, și să vă încălzească!", au transmis membrii trupei Proconsul pe pagina de Facebook.

Versuri "Vine Crăciunul fără tine" - Proconsul și Lucia Dumitrescu

Albi fulgi de zăpadă vin în zbor
Un covor de petale de flori
S-a lăsat peste stradă

Ard focuri în noapte,
Sărbători cu parfumul lor de mere coapte
Se aud colindători

Vine Crăciunul mai alb și mai trist fără tine
În lipsa ta mi-este frig și mi-e sufletul nins
Sunt viscolită într-una de dorul din mine
Din bradul meu și lumina speranței s-a stins

Vine Crăciunul cu tine doar în amintire
Timpul și el s-a zidit parcă-n liniștea grea
Vine Crăciunul, dar dacă mai crezi în iubire
Hai să-ncercăm să ne dăm întâlnire pe-o stea

De Crăciun, vreo stea…

Proconsul și Lucia Dumitrescu - "Vine Crăciunul fără tine" - AUDIO

Citește mai multe despre Proconsul
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Oigăn (KUMM) lansează Moon Museum - AUDIO

Eugen Nuțescu aka Oigăn, chitara și vocea trupei KUMM, lansează un nou proiect muzical. Acesta se intitulează Moon Museum, iar...

Închide