Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO

Polițista Claudia Iuga arestează voturile publicului la primul live al sezonului Vocea României

Polițista Claudia Iuga, concurentă la Vocea României în echipa lui Smiley a cântat piesa "Hot Stuff" (Donna Summer). Interpretarea a fost pe placul publicului, Claudia fiind cea mai votată voce din echipa sa. Ea va concura în următoarea etapă a concursului. Vezi momentul de pe 1 decembrie.
Politista Claudia Iuga, prima în preferințele publicului în echipa Smiley la live-ul Vocea României

Politista Claudia Iuga, prima în preferințele publicului în echipa Smiley la live-ul Vocea României

Claudia Iuga a intrat pe scenă cu "Hot Stuff" (Donna Summer), pentru încingerea atmosferei apelând la patru dansatori. Interpretarea ei a cuprins mișcări scenice, iar timbrul vocal a pus ampretă pesonală pe melodie.

"Rockerița din tine a erupt pe ultima parte. Atunci te-am recunoscut", i-a spus la final Horia Brenciu. Nici Loredana nu s-a sfiit să o laude: "Mi-ai stârnit imaginația. Ai cântat cu vână, hotărâtă, cu încredere în tine. Piesa ți s-a potrivit mânușă". Moga a fost de părere că nu se întâlnesc prea des astfel de voci în România, apreciindu-i patosul cu care cântă. Antrenorul său, Smiley conchis: "Ai fost senzațională, ai dominat scena cu adevărat, locul tău este la Vocea României. Te văd foarte departe. Tu faci spectacol." Și nu s-a înșelat, devreme ce Claudia a primit cele mai multe SMS-uri de susținere dintre cei 4 soliști din echipa sa.

Vezi rezultatele primului live Vocea României 2013: Concurenții care merg mai departe

Polițista Claudia Elena Iuga l-a întors la audiții pe Smiley cu piesa ei de rezistență "I Need a Hero" (Bonnie Tyler). La dueluri l-a întâlnit apoi pe Gabi Burduja, căruia i-a cântat "When You’re Gone" din repertoriul lui Bryan Adams. Alegerea lui Smiley a fost confirmată acum de votul publicului, iar politiștii din secția Claudiei vor fi nevoiți să-i acopere noi ture absentate pe motiv de Vocea României :)

Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezultatele primului live din sezonul Vocea României 2013: Vezi concurenții care merg mai departe

16 concurenți au cântat în primul live al sezonului Vocea României. 8 dintre ei merg mai departe în următoarea etapă,...

Închide