Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Pink, distinsă cu premiul "Femeia Anului 2013" - VEZI VIDEO

Gala Women în Music 2013 a reprezentat pentru Pink un eveniment magic. Artista pop în vârstă de 34 de ani a câștigat premiul "Femeia Anului 2013", revista Billboard acordându-i această disctinție pentru reușitele din ultimele 12 luni: vânzările albumului "The Truth About Love", precum și evoluția în topuri a single-urilor lansate. Află ce a declarat Pink la momentul acceptării premiului și urmărește un video de pe covorul roșu.

Publicat

pe

Pink, Femeia Anului 2013
Pink, Femeia Anului 2013

Anul 2013 a fost pentru Pink o cursă nebună printre concerte și single-uri, albumul "The Truth About Love" fiind primul material al artistei care a ajuns pe prima poziție în topul Billboard 200. Dublu certificat cu platină, discul s-a vândut în peste un milion 700 de mii de copii doar în Statele Unite, debutând de asemenea pe prima loc în topurile din Australia, Austria, Canada, Germania, Noua Zeelandă, Suedia și Elveția.

De asemenea, single-uri precum "Blow Me (One Last Kiss)," "Try," "Just Give Me a Reason" și "True Love", extrase de pe acest album, au avut parte de o promovare constantă pe posturile de radio de pretutindeni. Recent, piesa "Just Give Me a Reason" i-a adus lui Pink un premiu MTV pentru cea mai bună colaborare, precum și un loc fruntaș în topul Billboard Hot 100 și în alte 19 clasamente din țări precum Austria, Germania, Italia, Olanda, Cehia, Irlanda, Scoția.

În plus, turneul său mondial - "The Truth About Love" - a generat vânzări de peste 59 de milioane de dolari doar în America și Europa, la această sumă adăugându-se estimări de 100 de milioane de dolari pentru concertele programate în Australia.

În urma acestor evenimente, Pink a fost numită de revista Billboard "Femeia Anului 2013". Distincția i-a fost acordată în cadrul galei Women în Music 2013, ce a avut loc în New York pe 10 decembrie.

"Îmi amintesc acum momentul în care am câștigat premiul Grammy în categoria Female Rock Vocal pentru piesa "Trouble". Cred că asta se întâmpla în urmă cu 10 ani. Anul care a urmat au desființat categoria. Așa încât, Billboard, dacă discursul ăsta o să vi se pară prost, așteptați vă rog măcar un an. Dacă vă hotărâți să desființați premiul ăsta, nu va fi vina mea", a punctat cu ironie Pink de la puptitrul de la care i-a fost înmânat premiul Billboard.

La evenimentul din New York a participat și soțul lui Pink, Carey Hart, precum și Nate Ruess, solistul trupei Fun., ce interpretează alături de artistă piesa "Just Give Me a Reason".

Pink la gala Billboard Women în Music 2013

Comentează

Trending