Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Piesă nouă, Cabron - "C.A.B.R.O.N." - AUDIO EXPLICIT

Cabron le-a mulțumit fanilor de pe Facebook pentru cele 100,000 de like-uri prin lansarea unei piese noi, pe care o puteți asculta pe InfoMusic.
Cabron

Cabron

Pentru că a atins pragul de 100.000 de like-uri, Cabron a pus la download gratuit pentru primii 100 de norocoși, noua piesă  "C.A.B.R.O.N.". Melodia vine după lansarea single-ului "Dă-o tare", în colaborare cu Smiley și Guess Who, care se bucură de un videoclip cu dansatoare îmbrăcate sumar.

Pentru cei care-mi sunt alături pe Facebook. 100.000, 100 de downloaduri gratuite, 1 piesă - C.A.B.R.O.N. #multumesc - Cabron.

Numele lui Cabron a început să se audă în media încă din 1999, când rapperul a înființat trupa Codu’ Penal împreună cu Shobby, lansând 3 albume în această formulă: "În Familie (pentru bani)" (2003), "Pe Viață" (2004), "Apocalipsa" (2006). În 2005 este producătorul muzical (împreună cu Shobby) al compilației "Hip-Hop Greu de Difuzat" compilație dedicată lui Sișu (închis la acea vreme). Pe această compilație colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esențial, Mark, Jamaika, Sharky. În 2003 este producătorul muzical al câtorva melodii incluse pe albumul Nico - "Gând pentru ei", printre piese numărându-se și "Nu pot să mai suport" (piesa care s-a bucurat de un mare succes). Cabron a mai lucrat pentru Sișu și Puya piesa "Dependent", care apare pe albumul lor din 2006 numit "O mare familie". În 2007 a ieșit din trupa Codu’ Penal urmărind o carieră solo. În același an a încheiat albumul "Prin ochii mei" pe care nu a mai vrut să îl lanseze, dar datorită cerințelor din partea fanilor, s-a decis să îl pună pe site-ul său la free download. În 2009 a intrat în echipa Hahaha Production și a lansat piesa "Letz be friends". În prezent, lucrează la noul album "AL(t)BUM", care urmează să apară.

Cabron - "C.A.B.R.O.N." - EXPLICIT

Citește mai multe despre Cabron
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tinie Tempah a lansat "Lover Not A Fighter" feat. Labrinth - VIDEOCLIP

Rapperul britanic Tinie Tempah a lansat videoclipul noului single "Lover Not A Fighter", cântat în colaborare cu Labrinth. Melodia promovează...

Închide