Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Peter Gabriel lansează primul album cu piesei noi după o pauză de peste 10 ani

Peter Gabriel a mărturisit că vrea să lanseze un album cu piese noi. Artistul are 20 de melodii la care lucrează, însă nu vrea să se grăbească. Peter Gabriel va concerta în premieră la București, anul viitor, pe data de 8 mai, la Romexpo.
Peter Gabriel

Peter Gabriel

Peter Gabriel își concentrează energia pe muzică, tehnologie și proiecte caritabile. Artistul nu a uitat de albumul "I/O", continuarea discului "Up" din 2002, despre care a vorbit în 2005. Implicarea sa în numeroase alte activități l-a ținut departe de finalizarea materialului, însă acum artistul pare hotărât să lanseze un album cu piese noi.

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, Peter Gabriel a declarat că are în jur de 20 de cântece la care lucrează, plus alte idei pe care vrea să le exploreze. Cel mai probabil, fanii vor avea ocazia să asculte noile piese în 2015, cu toate că Peter Gabriel a preferat să nu confirme anul de apariție, ci luna - martie. Până acum, artistul a lansat materialul de cover-uri "Scratch My Back" în 2010 și "New Blood" în 2011, alcătuit din piese ale artistului în noi versiuni, în care acesta renunță la chitară și tobe.

Trebuie să îmi opresc celelalte activități și să mă izolez o perioadă. Piesele sunt acolo, dar trebuie să refac unele lucruri. În total sunt în jur de 20 de melodii, dar mai sunt și alte idei care trebuie să ia o formă. Am compus un cântec pentru un film de Guillermo Arriaga ce se intitulează "Why Don't You Show Yourself". A fost realizată într-un mod foarte simplu și mi-a plăct abordarea. M-am gândit că ar fi chiar distractiv să fac una sau două piese în același stil. Îmi ia foarte mult timp ca să aranjez lucrurile, iar asta poate fi o slăbiciune uneori, a declarat Peter Gabriel pentru Rolling Stone Magazine.

Peter Gabriel va concerta în premieră la București pe data de 8 mai 2014, în pavilionul central din cadrul complexului expozițional Romexpo. Artistul vine cu ocazia turneului "Back to Front", ce marchează 25 de ani de la apariția celebrului material "So". Se pare că aceasta va fi ultimul turneu al artistului din perioada imediat următoare, Peter Gabriel anunțându-și deja intenția de a lua o pauză de la carieră pentru a se putea dedica în totalitate vieții de familie. Biletele au fost deja puse în vânzare la prețurile cuprinse între 165 și 495 de lei. Evenimentul este organizat de Emagic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Peter Gabriel
RECOMANDARE:Cumpără un album Peter Gabriel

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber lansează albumul "Journal"

Justin Bieber va lansa de sărbători un nou album, intitulat "Journal". Discul va include cele 10 piese dezvăluite în cadrul...

Închide