Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Single nou Paula Seling feat. Shift - "Arde" - AUDIO

Paula Seling revine cu un nou single, pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. "Arde" este o colaborare inedită cu tânărul artist Shift.
Paula Seling

Paula Seling

Mergând pe principiul "opusele se atrag", Paula Seling reprezintă în piesă partea emoțională, în timp ce Shift vorbește despre rațiune. Conflictele care apar între cei nu sunt puține, iar abordările sunt diferit: emoțiile cer răbdare, însă raționalul cere soluții. Cu toate acestea dragostea care arde îi ține împreună pe cei doi îndrăgostiți. Cu siguranță mulți fani se vor regăsii în această piesă, care vorbește despre veșnicul conflict dintre inimă și minte. Muzica și versurile sunt compuse de Shift (Gabriel Mihai Istrate), Larisa Borza și David Ciente, iar producția este semnată de Midiots. Cel mai recent single lansat de Paula Seling a fost "Pansament", pentru care a colaborat cu Marius Moga.

Gabriel Mihai Istrate, cunoscut sub numele de scenă Shift, este un cântăreț și producător, în prezent semnat la casele de discuri Sprint Media Group și Cat Music. Artistul s-a făcut cunoscut prin single-ul său de debut "Pe Cuvânt" (feat. Kamara & Do-Re-Mi), care a fost numit "Imnul Copiilor" de către publicațiile de specialitate. "Viața-i de vină" (feat. George Nicolescu) este cel de-al doilea single semnat de Shift, care s-a bucurat de succes ajungând în topurile muzicale radio și TV. Printre cele mai recente piese ale artistului se numără "Lejer" și "Muzică de noapte" (feat. What's Up), o invitație la relaxare, la evadarea din cotidianul urban agitat și hitul "Sus pe toc" feat. Marius Moga.

Paula Seling feat. Shift - "Arde"

Citește mai multe despre Paula SelingShift
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicienii aduc omagii lui Nelson Mandela

Liderul luptei împotriva regimului rasist, Nelson Mandela s-a stins din viață la 95 de ani pe 5 decembrie 2013. Acțiunile...

Închide