Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ovi prezintă piesa pe care o va înscrie la Eurovision 2014 - TEASER

Ovi este hotărât să reprezinte România la Eurovision 2014 și chiar să câștige competiția muzicală. Acesta a lansat teaser-ul melodiei cu care va participa. "Miracle" este cântată împreună cu Paula Seling.

Publicat

pe

Paula Seling și Ovi la conferința de presă Eurovision 2010, Oslo
Paula Seling și Ovi la conferința de presă Eurovision 2010, Oslo │ FOTO: www.facebook.com

Ovi face din nou echipă cu Paula Seling pentru concursul Eurovision. Cei doi au mai reprezentat România în 2010 cu piesa "Playing With Fire". Duetul a fost de succes, câștigând numeroase voturi, care au poziționat țara noastră pe locul 3 în competiție. Acum, cei doi sunt hotărâți să repete istoria la Eurovision 2014 cu melodia "Miracle". Ovi este foarte încrezător în potențialul piesei și crede că ar avea mari șanse să ia marele trofeu.

Este o compoziție scrisă de mine și Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovision, danez ca și artist/autor). Piesa se numește "Miracle" și sper ca numele să însemne și un "miracol" pentru România. Mai exact, îmi doresc ca, pentru prima oară, să câștigăm EV. Piesa este iarăși cântată în duet cu Paula Seling. Noi ne-am dorit să redităm succesul din 2010 și chiar să-l depașim. În schimb, am promis că nu vom face acest lucru decât dacă voi reuși să scriu o piesă la fel sau chiar mai bună decât cea de acum 3 ani. Consider că am reușit, sunt foarte mulțumit de varianta finală a piesei, de producție (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru și pot spune că suntem supercharched, din nou, pentru această competiție. Faptul ca EV 2014 va avea loc într-o țară scandinavă va avea avantajele sale, așa cum a fost în 2010 (am și cetățenie norvegiană, co-autorul piesei este danez, casa de discuri și publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia și Suedia, deci putem avea un aparat de PR și susținere puternică, care ajută să aducă voturi, plus că echipa de producție este din Norvegia și Danemarca). Credem foarte mult în șansa noastră, iar dacă noi vom avea, încă o dată, oportunitatea de a reprezenta România, anul viitor, sigur vom ajunge în primii clasați. Merg chiar mai departe și cred chiar că putem aduce ESC în țara noastră în 2015!", a declarat Ovi.

TEASER: Ovi și Paula Seling - "Miracle"

Comentează

Trending