Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Oigăn (KUMM) lansează Moon Museum - AUDIO

Eugen Nuțescu aka Oigăn, chitara și vocea trupei KUMM, lansează un nou proiect muzical. Acesta se intitulează Moon Museum, iar pe InfoMusic puteți asculta primele piese lansate.
Eugen Nuțescu aka Oigăn

Eugen Nuțescu aka Oigăn

Oigăn a înregistrat deja albumul de debut al noului său proiect muzical, în studiourile din Timișoara și Cluj. Materialul "Moon Museum" este format din 13 piese, ce reflectă drumul parcurs de Oigăn în perioada perioada iarnă-primăvară 2012. Versurile vorbesc în principal despre relațiile dintre femei și bărbați, cu bune și cu rele. Lansarea proiectului va avea loc sâmbătă, 14 decembrie și va inaugura noul spațiu alternativ din subsolul J'ai Bistrot din București.

Planul meu era să merg din oraș în oraș, să scriu câte un cântec și apoi să schimb locația. Nu a fost să fie așa. Deși în capul meu e un album de hoinăreală, majoritatea pieselor s-au născut în diferite apartamente din București, câteva la Sofia și la Viena. Apoi, invitat fiind să cânt câteva piese de pe primul meu album solo "Sex with onions" mi-am dat seama că nu îmi place să cânt singur. Am apelat la prieteni: Ana-Maria Crișan și Mihai Grama au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului. Mihai Grama chiar și la propriu, ca artist grafic al CD-ului - Oigăn.

Primele discuri "Moon Museum" au un design half-handmade. Lansate prin casa de discuri Fiver House, acestea vor se vor găsi la evenimentul de lansare. Alături de Moon Museum vor urca pe scenă ca invitați speciali Andrei Robin Proca la chitară, Dan Georgescu la bas și John Ciurea la tobe.

Moon Museum artwork

Moon Museum artwork

Pentru înregistrarea pieselor, Oigăn a mai colaborat cu Tavi Scurtu la tobe, Utu Pașcu la bas și contrabas și cu Csergo Dominic la vibrafon. Albumul "Moon Museum" este în totalitate produs, mixat și masterizat de Utu Pașcu.

Am refuzat sfatul bine intenționat al prietenilor de a-l lansa tot sub numele de "Oigăn" - pentru că nu țin neapărat să-mi văd numele scris pe discuri - și am găsit "moon museum" - nume care vine de la o plăcuță de ceramică de aproximativ 3 centimetri, conținând desenele a 6 artiști pop din anii '60 - printre care Andi Warhol, Robert Rauschenberg și Claes Oldenburg - depusă pe lună de către Apollo 12 - Oigăn.

Eugen Nuțescu a împlinit pe 2 decembrie 43 de ani, pseudonimul său fiind traducerea fonetică a prenumelui Eugen în limba germană. Fondatorul trupei KUMM mai are la activ un album solo - "Sex with onions" din 2009. Din colaborările de atunci, au continuat pe "Moon Museum" cele cu Csergo Dominic și Tavi Scurtu.

Primele piese Moon Museum:

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Oigan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Electric Castle și Fusion, nominalizate la European Festival Awards 2013

Două festivaluri românești se află pe lista nominalizărilor la European Festival Awards 2013. Electric Castle Festival a fost inclus la...

Închide