Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

November și Double X merg în semifinala X Factor - VIDEO

Trupa Bruiaj din echipa lui Cheloo a părăsit competiția X Factor. November și Double X merg în semifinală. Foștii concurenți Cocoon Kills și Andreea Lazăr au revenit să cânte împreună "Pisi cea obraznică".
Trupa November în cea de-a treia gală X Factor

Trupa November în cea de-a treia gală X Factor

Urmărește-ne pe

Galele X Factor au continuat duminică seară la Antena 1. Cei 9 concurenți rămași în concurs - Florena Țicu ȘandruMădălina Lefter și Bogdan Bratiș din echipa lui Dan Bittman, Florin RisteiAlex Mațaev și Oana Muntean din echipa Deliei și trupele  lui Cheloo (BruiajDouble X și November) au oferit în deschidere un mashup cu hiturile anului 2013. În pauzele de televot i-a revenit rândul Deliei să cânte câte o melodie live.

Mashup din hiturile 2013 cu concurenții X Factor

Cea de-a treia ediție live a concursului a început cu trupele patronate de Cheloo. Rapperul a rămas cu Bruiaj, Double X și November, aceasta fiind și ordinea în care au evoluat pe 8 decembrie.

Grupurile lui Cheloo în cea de-a treia gală live X Factor

Urmărește Bruiaj la X Factor - "I'll Be Missing You" (Puff Daddy)

Răzvan și Dani i-au invitat pe scenă pe cei doi membrii ai trupei Bruiaj. Aceștia au adus un cover după "I'll be missing you", melodia lui Puff Daddy.

Urmărește Double X la X Factor - "In the End" (Linked Park)

Rapperul Cristian Sutaru a fost inițial respins la audițiile pentru X Factor. A fost trimis acasă să-și găsească parteneră și să se înscrie cu trupă. A venit cu Diana Astrid Petcu, o voce de operă, alături de care a format trupa Double X - cei doi de X necesari să mergi spre botocamp. În cea de treia gală live, Double X a mers pe rock și a ales bine. După altă avalanșă de emoții la duel, Double X a fost selectată de Cheloo pentru semifinală.

Urmărește November la X Factor - "Love the Way You Lie" (Eminem ft Rihanna)

Cei doi din November sunt favoriții declarați ai lui Cheloo. Ei au fost și preferații telespectatorilor, prin urmare vor fi prezenți în semifinala X Factor 2013.

La duel am mai cântat o dată Bruiaj (un rap Eminem și Skylar Grey) și Double X. (Paradise City - Guns n' Roses).  Dacă din prima formație s-a evidențiat vocea feminină, Eliza, din Double X, Cristi a părut mai bun. Cheloo a ales după vocea de rap, mergând mai departe în semifinala X Factor cu Double X.

Rapperul Ioan Mardare, zis Cocoon Kills, a cântat alături de Andreea Lazăr o variantă de duet a piesei sale "Pisi cea obraznică". Fostul concurent scump la vorbă și fosta concurentă zgârcită la materialul rochiei au impresionat prin atitudinea lor. Momentul poate fi urmărit în clipul de mai jos:

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman). Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Andreea LazărCheloo
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihai Chițu, mai aproape de finala Vocea României - VIDEO

Mihai Chițu, a interpretat melodia "One More Try" (George Michael) la Vocea României și a trecut în etapa următoare, fiind...

Închide