Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Noul album Lana Del Rey se numește "Ultraviolence" - VIDEO

Aflată la evenimentul de lansare al scurtmetrajului "Tropico", Lana Del Rey a dezvăluit fanilor că noul său album se numește "Ultraviolence".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Cu doar câteva ore înainte de lansarea oficială a scurtmetrajului "Tropico", Lana Del Rey și-a surprins fanii printr-un anunț neașteptat. Deși în ultima perioadă compozițiile artistei apăreau pe internet înainte de lansarea oficială, descurajând-o în a mai lansa un album, se pare că între timp inspirația și-a spus cuvântul, cel de-al doilea disc din cariera sa având deja un titlu. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul evenimentului de lansare a peliculei "Tropico", ce a avut loc în Los Angeles.

"Am vrut să fim cu toții împreună pentru a vă vedea și a putea încheia acest capitol înainte de a lansa noul meu album, "Ultraviolence"", a mărturisit Lana Del Rey în fața fanilor ce-și fluturau mobilele în aer pentru a o putea filma.

Cu excepția titlului, ce ar putea face referire la o frază din cartea lui Anthony Burgess, "A Clockwork Orange", nicio altă informație nu a fost încă dezvăluită. Numele albumului este însă suficient pentru a-i pune pe jar pe fanii artistei, care așteaptă de ceva vreme un anunț privind cel de-al treilea disc Lana Del Rey. În plus, considerând declarațiile sale din octombrie, suspansul a fost cu atât mai apăsător. La vremea respectivă, aceasta susținea că muza sa este extrem de capricioasă și că nu știe când va lansa un nou material.

"Când lumea mă întreabă despre album, nu pot decât să fiu sinceră - Chiar nu știu ce va fi. Nu vreau să spun <<Da, în mod cert următorul va fi mai bun decât cel de acum>>, pentru că momentan chiar nu-l aud. Muza mea este foarte capricioasă. Vine la mine doar uneori si asta este destul de frustrant."

Scurtmetrajul "Tropico" va avea premiera pe VEVO astăzi, la ora 18:00.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Darlia, rock alternativ cu "teen spirit" a la Nirvana - VIDEO

Chiar dacă Darlia e un nume de trupă mai mult "flower power" decât rock alternativ cu influențe grunge, sound-ul tinde...

Închide