Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Un nou album Muse ar putea apărea la începutul lui 2015

Cei de la Muse au început deja să lucreze la viitorul album, care ar putea fi gata pentru începutul anului 2015. Până atunci, trupa continuă turneul de promovare a discului "The 2nd Law".
Muse

Muse

Există mari șanse ca un nou single Muse să fie lansat în perioada Sărbătorilor de Iarnă, anul viitor. Trupa a dezvăluit că a început să creioneze câteva idei pentru viitorul material, în timp ce susține turneu de promovare "The 2nd Law". După finalizarea concertelor, cei trei artiști vor lua o pauză de câteva luni, apoi se vor întoarce în studioul de înregistrări. Dacă toate se desfășoară conform planului, noul album Muse va apărea la începutul anului 2015.

Într-un interviu pentru Triple J, solistul Matt Bellamy a declarat noile piese vor însemna o reconectare cu vechiile elemente muzicale, specifice trupei Muse. Dacă "The 2nd Law" a fost un disc pe care artiștii au experimentat mai multe genuri muzicale, precum dubstep, sound-ul următorului album se va îndrepta către simplitate și va fi mult mai rock.

Am o viziune destul de clară cu privire la cum aș vrea să fie viitorul album. Simt că va fi foarte frumos să ne reamintim care sunt bazele noastre, de unde am pornit. Am acest sentiment puternic că următorul album trebuie să fie ceva ce se detașează de lucrurile adiționale pe care le-am experimentat pe ultimele două materiale, adică muzica electronică, simfonică și toate lucrurile de genul acela, a mărturisit Mat Bellamy.

La sfârșitul lunii noiembrie, grupul a lansat DVD-ul "Live at Rome Olympic Stadium", cu înregistrarea concertului susținut de Muse în luna iulie, în fața a peste 60.000 de fani. Materialul a avut premiera în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în România. Concertul a fost parte a turneului european "The Unsustainable Tour" pe care formația l-a susținut în Europa, în vara lui 2013. Cel de-al șașelea album Muse, "The 2nd Law" a fost lansat în septembrie 2012 și a debutat pe locul 2 în topul Billboard 200 din Statele Unite, cu 101.ooo de copii vândute. Pe aceeași poziție a debutat în Australia, Germania, Irlanda, Korea și Spania. În Marea Britanie și alte 13 țări, "The 2nd Law" a deutat pe prima poziție din clasament. Vânzările din întreaga lume au depășit 1 milion de exemplare, albumul fiind pe locul 21 în topul celor mai bine vândute discuri din 2012.

Citește mai multe despre Muse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Crăciunul copiilor la Opera Naţională Bucureşti

În pragul sărbătorilor de iarnă, Opera Naţională Bucureşti a pregătit pentru cei mici, dar şi pentru părinţi şi bunici, un...

Închide