Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Nirvana, Kiss și Peter Gabriel vor fi incluși în Rock And Roll Hall Of Fame în 2014

Cei de la Rock And Roll Hall Of Fame au anunțat lista completă cu artiștii ce vor fi introduși în galeria de onoare a muzicii rock din America. Printre numele anunțate apar Nirvana, Peter Gabriel și Kiss.
Nirvana

Nirvana

O comisie formată din 600 de muzicieni, critici și oameni din industria muzicală a votat artiștii care să fie introduși în celebrul Rock And Roll Hall Of Fame. La ceremonia din aprilie de anul viitor, vor fi incluși Nirvana, Kiss, Peter Gabriel, Hall And Oates, Cat Stevens și Linda Ronstadt, în timp ce The E Street Band va primi premiul Musical Excellence. Artiștii pot fi nominalizați pentru introducerea în Rock And Roll Hall Of Fame doar după împlinirea a 25 de ani de la apariția albumului de debut.

Și fanii au avut ocazia să-și voteze artiștii preferați, iar în fruntea clasamentului au ieșit cei de la Kiss, cu 17.22% din totalul de voturi. Nirvana s-a aflat pe locul 2. Cu toate că Deep Purple a ieșit pe locul 3 în preferințele publicului, trupa nu ajunge încă în Rock And Roll Hall Of Fame. Alți nominalizați care nu au trecut de comisia de votare sunt The Paul Butterfield Blues Band, Chic, LL Cool J, The Meters, NWA, The Replacements, Linda Ronstadt, Cat Stevens, Link Wray, Yes și The Zombies.

Nirvana - "Smells Like Teen Spirit"

Ceremonia de introducere se va desfășura la Barclays Center din Brooklyn (New York), pe data de 10 aprilie 2014. Dave Grohl va fi pentru a doua oară implicat în prezentarea evenimentului. Anul acesta, cei de la Rush au fost primiți pe scenă de către solistul de la Foo Fighters, care a ținut un discurs plin de emoționant, dar și plin de umor. Însă, prezența lui Dave Grohl nu-l va încânta prea tare pe Gene Simmons de la Kiss. Recent, acesta a declarat că nume precum Kurt Cobain și Amy Winehouse, care au lansat doar câteva albume de-a lungul carierei, nu pot fi considerate embleme în muzică.

Peter Gabriel, pentru a doua oară în Hall of Fame

Peter Gabriel figurează deja în galeria Hall of Fame în calitate de solist al trupei Genesis. Anul viitor îi va fi recunoscută și apreciată cariera solo. Pe Peter Gabriel vom avea ocazia să-l vedem în premieră în România, pe 8 mai 2014. Concertul va avea loc la complexul Romexpo din București. Artistul vine cu ocazia turneului "Back to Front", ce marchează 25 de ani de la apariția celebrului material "So". Se pare că acesta va fi ultimul turneu înaintea unei pauze. Artistul dorește să dedice în totalitate vieții de familie. Biletele la concertul de la București au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 165 și 495 de lei.

Peter Gabriel - "Biko"

Citește mai multe despre KISSNirvanaPeter Gabriel
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robin Thicke - "Feel Good" - VIDEOCLIP

Acolo unde este Robin Thicke sunt și femei frumoase. Cam asta pare a fi regula videoclipurilor artistului. Pentru clipul noului...

Închide