Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Nane feat. Guess Who - "Modalitate" - VIDEOCLIP

Nane prezintă noul single "Modalitate", o colaborare cu Guess Who. Melodia se bucură de un videoclip de stare, disponibil pe InfoMusic.
Nane feat. Guess Who -

Nane feat. Guess Who - "Modalitate" artwork

"Modalitate", este cel mai recent videoclip lansat de Nane. Piesa și clipul au fost realizate în colaborare cu Guess Who și reprezintă primul proiect al lui Nane la Okapi Sound. Videoclipul a fost realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) și prezintă în detaliu starea piesei, pentru aceasta fiind folosite elemente precum fum, măști și lumini difuze. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, atât în București, cât și într-o pădure din apropierea Capitalei.

"Modalitate" este clar o piesă de stare, în care sunt sigur că se regăsesc foarte mulți oameni. De când m-am alăturat echipei Okapi Sound, am petrecut mult timp în studio, iar aceasta este prima piesă de pe albumul la care am început să lucrez aici. Colaborarea cu Guess Who s-a întâmplat pur și simplu, fără ceva planificat, așa cum se întâmplă toate colaborările din Okapi Sound, a declarat artistul.

În prezent, Nane lucrează intens în studio, unde, după materialele lansate independent în perioada 2006-2011, conturează primul său album. Colaborare cu Guess Who a luat naștere în urmă cu aproximativ două luni.

Îl cunosc pe Nane de ceva vreme, e un om pasionat de ceea ce face și asta se reflectă și în muzica lui. La noi în casă lucrurile merg după același principiu, așa că Nane la Okapi Sound s-a potrivit perfect, a precizat Guess Who.

VIDEOCLIP: Nane feat. Guess Who - "Modalitate"

Citește mai multe despre Guess Who
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Paula Seling feat. Shift - "Arde" - AUDIO

Paula Seling revine cu un nou single, pe care îl puteți asculta pe InfoMusic. "Arde" este o colaborare inedită cu...

Închide