Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nane feat. Guess Who - "Modalitate" - VIDEOCLIP

Nane prezintă noul single "Modalitate", o colaborare cu Guess Who. Melodia se bucură de un videoclip de stare, disponibil pe InfoMusic.

Publicat

pe

Nane feat. Guess Who - "Modalitate" artwork
Nane feat. Guess Who - "Modalitate" artwork

"Modalitate", este cel mai recent videoclip lansat de Nane. Piesa și clipul au fost realizate în colaborare cu Guess Who și reprezintă primul proiect al lui Nane la Okapi Sound. Videoclipul a fost realizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) și prezintă în detaliu starea piesei, pentru aceasta fiind folosite elemente precum fum, măști și lumini difuze. Filmările s-au desfășurat pe parcursul a două zile, atât în București, cât și într-o pădure din apropierea Capitalei.

"Modalitate" este clar o piesă de stare, în care sunt sigur că se regăsesc foarte mulți oameni. De când m-am alăturat echipei Okapi Sound, am petrecut mult timp în studio, iar aceasta este prima piesă de pe albumul la care am început să lucrez aici. Colaborarea cu Guess Who s-a întâmplat pur și simplu, fără ceva planificat, așa cum se întâmplă toate colaborările din Okapi Sound, a declarat artistul.

În prezent, Nane lucrează intens în studio, unde, după materialele lansate independent în perioada 2006-2011, conturează primul său album. Colaborare cu Guess Who a luat naștere în urmă cu aproximativ două luni.

Îl cunosc pe Nane de ceva vreme, e un om pasionat de ceea ce face și asta se reflectă și în muzica lui. La noi în casă lucrurile merg după același principiu, așa că Nane la Okapi Sound s-a potrivit perfect, a precizat Guess Who.

VIDEOCLIP: Nane feat. Guess Who - "Modalitate"

Comentează

Trending