Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Musicalul The Kinks are premiera în Londra în 2014

Viața solistului Ray Davies și începuturile trupei The Kinks vor fi transpuse într-un musical, ce are premiera anul viitor în Londra. Considerată una dintre formațiile care a schimbat scena muzicii rock din Marea Britanie, The Kinks a cunoscut succesul în timpul anilor '60.

Publicat

pe

The Kinks - Starstruck | Promo (UK, 1968)
The Kinks - Starstruck | Promo (UK, 1968) │ FOTO: www.facebook.com

Musicalul "Sunny Afternoon" va avea prima prestație pe scena Teatrului Hampstead din Londra, la începutul anului viitor. Scenariul semnat de Joe Penhall, prezintă povestea celebrei trupe The Kinks, punând accentul pe viața solistului Ray Davies, care s-a implicat în alegerea pieselor pentru musical. "Sunny Afternoon" va include cele mai cunoscute hituri ale trupei, precum "Waterloo Sunset", "Lola" și "You Really Got Me".

În 2008, Ray Davis pus în scenă un musical, bazat pe muzica sa, în care a și jucat. Acesta s-a intitulat "Come Dancing" și trebuia să plece în turneu, însă proiectul nu s-a mai materializat.

La începutul lui 2013, Ray Davies a dezvăluit că se află în negocieri cu fratele său Dave Davies pentru o posibilă reuniune a formației The Kinks. Relație dintre cei doi a fost mereu dificilă și plină de neînțelegeri. Aceștia nu au mai cântat împreună din 1996. Însă, se pare că nostalgia și amintirea trupei îi poate readuce pe aceeași scenă. Momentan șansele unei reuniuni sunt 50-50, dar 100% știm că dacă va avea loc, aceasta va însemna și piese noi The Kinks.

Nu sunt sigur. Trebuie să fie vorba și de piese noi. Sunt foarte mândru de ultimul catalog și îl cânt când am concerte. Am vorbit cu fratele meu despre asta (reuniune The Kinks) în urmă cu două săptămâni. Atâta timp cât facem ceva nou (muzică) și nu rămânem în trecut, sunt interesat. Negociem, a declarat Ray Davies în cadrul emisiunii BBC Breakfast, în luna octombrie.

The Kinks - "You Really Got Me"

Trending