Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Primul clip Moon Museum a fost filmat în New York: "Panic" - VIDEOCLIP

Proiectul lui Oigăn, Moon Museum, a lansat primul videoclip. Acesta a fost realizat pentru melodia "Panic", inclusă pe albumul de debut, ce va fi lansat sâmbătă, 14 decembrie.

Publicat

pe

Secvență videoclip Moon Museum - "Panic"
Secvență videoclip Moon Museum - "Panic"

Cu doar câteva zile înainte de concertul de lansare al albumului de debut, Moon Museum prezintă videoclipul "Panic". Acesta a fost regizat de Thomas Simon, care l-a filmat în New York. Moon Museum înseamnă Eugen Nuțescu aka Oigăn (voce, chitară KUMM), Ana-Maria Crișan și Mihai Grama. Materialul pe care îl vor lansa în J’ai Bistrot din București, pe 14 decembrie, este formar din 13 piese, ce vorbesc în principal despre relațiile dintre femei și bărbați, cu bune și cu rele.

Planul meu era să merg din oraș în oraș, să scriu câte un cântec și apoi să schimb locația. Nu a fost să fie așa. Deși în capul meu e un album de hoinăreală, majoritatea pieselor s-au născut în diferite apartamente din București, câteva la Sofia și la Viena. Apoi, invitat fiind să cânt câteva piese de pe primul meu album solo "Sex with onions" mi-am dat seama că nu îmi place să cânt singur. Am apelat la prieteni: Ana-Maria Crișan și Mihai Grama au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului. Mihai Grama chiar și la propriu, ca artist grafic al CD-ului –Oigăn.

Primele discuri "Moon Museum" au un design half-handmade. Lansate prin casa de discuri Fiver House, acestea vor se vor găsi la evenimentul de lansare. Alături de Moon Museum vor urca pe scenă ca invitați speciali Andrei Robin Proca la chitară, Dan Georgescu la bas și John Ciurea la tobe.

VIDEOCLIP: Moon Museum - "Panic"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș concert Moon Museum în J'ai Bistrot din București, pe 14 decembrie 2013
Concerte sâmbătă, 14 decembrie 2013

Moon Museum

Loc
J'ai Bistrot

Trending