Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Primul clip Moon Museum a fost filmat în New York: "Panic" - VIDEOCLIP

Proiectul lui Oigăn, Moon Museum, a lansat primul videoclip. Acesta a fost realizat pentru melodia "Panic", inclusă pe albumul de debut, ce va fi lansat sâmbătă, 14 decembrie.
Secvență videoclip Moon Museum -

Secvență videoclip Moon Museum - "Panic"

Cu doar câteva zile înainte de concertul de lansare al albumului de debut, Moon Museum prezintă videoclipul "Panic". Acesta a fost regizat de Thomas Simon, care l-a filmat în New York. Moon Museum înseamnă Eugen Nuțescu aka Oigăn (voce, chitară KUMM), Ana-Maria Crișan și Mihai Grama. Materialul pe care îl vor lansa în J’ai Bistrot din București, pe 14 decembrie, este formar din 13 piese, ce vorbesc în principal despre relațiile dintre femei și bărbați, cu bune și cu rele.

Planul meu era să merg din oraș în oraș, să scriu câte un cântec și apoi să schimb locația. Nu a fost să fie așa. Deși în capul meu e un album de hoinăreală, majoritatea pieselor s-au născut în diferite apartamente din București, câteva la Sofia și la Viena. Apoi, invitat fiind să cânt câteva piese de pe primul meu album solo "Sex with onions" mi-am dat seama că nu îmi place să cânt singur. Am apelat la prieteni: Ana-Maria Crișan și Mihai Grama au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului. Mihai Grama chiar și la propriu, ca artist grafic al CD-ului –Oigăn.

Primele discuri "Moon Museum" au un design half-handmade. Lansate prin casa de discuri Fiver House, acestea vor se vor găsi la evenimentul de lansare. Alături de Moon Museum vor urca pe scenă ca invitați speciali Andrei Robin Proca la chitară, Dan Georgescu la bas și John Ciurea la tobe.

VIDEOCLIP: Moon Museum - "Panic"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Oigan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christmas Rock Fest - Program și reguli de acces

Pe 15 și 16 decembrie va avea loc, în clubul Silver Church, festivalul Christmas Rock Fest. În prima zi vor...

Închide