Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Un model Victoria's Secret apare în clipul lui Ionel Istrati - "Wake Me Up" - VIDEOCLIP

Ionel Istrati a lansat noul single "Wake Me Up", produs de Randi și Famous Production. Single-ul beneficiaza de un videoclip, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secvență videoclip Ionel Istrati - Wake Me Up
Secvență videoclip Ionel Istrati - Wake Me Up

Ionel Istrati este unul din cei mai iubiți interpreți din Republica Moldova, cunoscut și în România odată cu participarea la primul sezon "Vocea României". Artistul s-a remarcat în cadrul emisiunii printr-un show foarte interesant, oferindu-le telespectatorilor o doză nebună de energie și pozitivism. După concurs, acesta a lansat piesei "Eu numai, numai", care s-a bucurat de un real success în rândul ascultătorilor.

În prag de Sărbători, Ionel Istrati își încântă fanii cu un nou single. Acesta se numește "Wake Me Up" și este compusă de Randi (Famous Production). În videoclipul melodiei, alături de artist apare modelul Victoria’s Secret, Xenia Deli. Cei doi sunt suprinși în ipostaze tandre pe o plajă pustie din Maldive, culminând cu momente incendiare, în care frumoasa moldoveancă renunță la haine. Xenia Deli a mai apărut în clipuri ale unor artiști de renume, precum Enrique Iglesias și Calvin Harris. Filmările videoclipului au durat 5 zile. Acesta se bucură deja de success, având sute de mii de vizualizări pe contul oficial de YouTube, în doar câteva zile de la lansare.

VIDEOCLIP: Ionel Istrati - "Wake Me Up"

Comentează

Trending