Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Moby a lansat "Almost Home" - VIDEOCLIP

Moby a realizat un clip emoționant pentru melodia "Almost Home". Piesa este inclusă pe albumul "Innocents" și este un semnal de alarmă cu privire la soarta animalelor fără stăpân.

Publicat

pe

Moby - Almost Home

Se apropie Crăciunul, Revelionul iar cei mai mulți dintre noi se gândesc doar ce să cumpere sau unde să se distreze în aceste "minunate" zile. Cunoscutul cântăreț Moby a realizat un clip emoționant pentru melodia "Almost Home" care poate fi urmărit pe InfoMusic.

Moby a filmat acest clip la un adăpost de câini și pisici din Los Angeles (Best Friends Animal Society), prin acest gest el încercând să traga un semnal de alarmă cu privire la soarta animalelor fără stăpân. Videoclipul include astfel, la final, și informații cu privire la modalitățile de adopție ale patrupedelor. Mesajul lui Moby este unul simplu și universal - În aceste zile în care toate lumea "încearcă să fie mai bună", putem adopta un cățel sau o pisică, nu trebuie să mergem la Mall, pentru ca cinvea să se bucure cu adevărat de acest "cadou". Cum adăposturile de lângă București sunt pline de astfel de "cadouri" este un moment potrivit pentru a merge până acolo.

Piesa "Almost Home" este extrasă de pe albumul "Innocents", lansat 1 octombrie 2013. Discul a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de Mark "Spike" Stent, care a lucrat de-a lungul timpului cu Madonna, Lady Gaga, U2, Bjork, Depeche Mode, Coldplay, Muse, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5 și Massive Attack. Albumul include de asemenea colaborări cu Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani, patru ani mai târziu având deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes". Cariera sa muzicală a căpatat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar muzică ambientală. Moby s-a afirmat mai întâi ca DJ, primul său single, "Go", fiind lansat în 1991. Melodia a fost foarte bine primită de public și inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur și platină, Moby a colaborat cu numeroși artiști de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis și a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy. 

Moby - "Almost Home"

Tracklist "Innocents":

innocents

  • Everything That Rises
  • A Case For Shame (with Cold Specks)
  • Almost Home (with Damien Jurado)
  • Going Wrong
  • The Perfect Life (with Wayne Coyne)
  • The Last Day (with Skylar Grey)
  • Don't Love Me (with Inyang Bassey)
  • A Long Time
  • Saints
  • Tell Me (with Cold Specks)
  • The Lonely Night (with Mark Lanegan)
  • The Dogs

Trending