Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Miley Cyrus, numită Artista Anului 2013 de către MTV

După un an plin de critici și controverse, Miley Cyrus culege laurii victoriei sale mediatice. Tânăra artistă pop a fost numită de către MTV Artista Anului 2013. Pe următoarele poziții se află Macklemore & Ryan Lewis și Justin Timberlake. Vezi topul complet.
Miley Cyrus

Miley Cyrus

2013 a fost, pentru Miley Cyrus, o cursă nebună după atenție. Artista, ce a împlinit recent 21 de ani, a reușit să țină constant titlurile ziarelor. Momentul cel mai fierbinte a fost gala premiilor MTV VMA 2013, când a reușit să facă din "twerking" un adevărat fenomen mediatic. Miley a stârnit atunci multe critici, în special din partea Consiliului Părinților din cadrul televiziunii, gesturile sexuale explicite incluse în coregrafia sa fiind considerate intolerabile.

În ciuda acuzațiilor aduse și a criticilor primite, Miley Cyrus a declarat la puțin timp după eveniment că ceea ce a făcut se încadrează perfect în rutina unor astfel de show-uri.

"Nu acord atenție criticilor pentru că am mai văzut scenariul ăsta de atâtea ori. Voi de câte ori ați văzut prestații de genul ăsta în industria pop? Madonna a făcut-o. Britney a făcut-o. Asta vrei să faci la VMA, să scrii istorie", a declarat Miley Cyrus.

Au urmat apoi clipul piesei "Wrecking Ball", controversa cu Sinead O'Connor, apariția de la MTV Europe Music Awards, unde a fumat marijuana pe scenă, și, în general, costumația sa ce se rezumă mai mereu la chiloți și o bluză ce-i lasă abdomenul descoperit.

Toate aceste "trucuri" au dat însă roade, MTV numind-o pe Miley Cyrus Artista Anului 2013. Ba mai mult, tânăra artistă pop este chiar pe lista finaliștilor ce ar putea primi distincția Person of the Year, acordată de prestigioasa revistă Time.

Miley Cyrus se află astfel în aceeași listă cu personalități precum Bashar al-Assad, Jeff Bezos, Ted Cruz, Papa Francisc, Barack Obama, Hassan Rouhani,Kathleen Sebelius, Edward Snowden și Edith Windsor. Câștigătorul va fi ales de către editorii revistei Time și va fi anunțat pe 11 decembrie.

Top MTV - Cei mai buni artiști ai anului 2013

  1. Miley Cyrus
  2. Macklemore & Ryan Lewis
  3. Justin Timberlake
  4. Kanye West
  5. One Direction
  6. Katy Perry
  7. Drake
  8. Bruno Mars
  9. Lorde
  10. Lady Gaga

Miley Cyrus - "Wrecking Ball"

Citește mai multe despre Miley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii a lansat - "Hey Brother" - VIDEOCLIP

Tânărul DJ și producător Avicii a lansat videoclipul single-ului "Hey Brother", ce aduce un omagiu soldaților americani căzuți la datorie....

Închide