Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Mihai Chițu profită de absența lui Hrușcă la Vocea României - VIDEO

În semifinala Vocea României din 21 decembrie, Mihai Chițu a colindat cu o piesă din repertoriul Paulei Seling - "La Viflaim, Colo-n Jos". Mihai a câștigat competiția cu Ana Maria Mirică și va evolua în finală. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor.
Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Mihai Chițu, în semifinala Vocea României

Prestația lui Mihai Chițu i-a ajutat pe mulți telespectatori ai Vocii să treacă peste tristețea absenței lui Hrușcă din peisajul concertistic al acestui final de an. Preferatul lui Horia Brenciu a cântat un colind românesc în semifinala din 21 decembrie. Vocea sa caldă i-a făcut pe mulți să se gândească la starostele lerului și să îi compare pe cei doi. Având în vedere însă că piesa "La Viflaim, Colo-n Jos" este cântată de Paula Seling, comparația ar trebui îndreptată mai degrabă în direcția cântăreței. Paula Seling cântă poate cu mai multe inflexiuni în glas, transmițând o emoție mult mai puternică. Nici interpretarea lui Mihai n-a dus lipsă de căldură, potrivindu-se perfect în programul de sezon oferit de ProTV. În decorul cu norișori de la Vocea României, Mihai nu a ținut la vreo costumație tipică colindelor. Imaginea globală a fost cea a unui om simplu care-și cântă cu sensibilitate colindul.

"Un colind foarte frumos, tu ai sensibilitate și ești liric. Știi să transmiți această emoție. Ai cântat foarte frumos și sensibil. Ai reușit să ne introduci în atmosfera asta de Sărbători, parcă îl vedeam pe Moș Crăciun venind la tine și la noi, să ne aducă și nouă daruri și ție un loc mai departe în finală", i-a spus Loredana.

Mihai Chițu a interpretat colindul "La Viflaim colo-n jos" în semifinala Vocea României

Mihai Chițu a interpretat colindul "La Viflaim colo-n jos" în semifinala Vocea României

"Foarte frumos și emoționant felul în care ai interpretat colindul, dar cred că Hrușcă poate să stea linișit: nu, n-a apărut cel care să cânte colindele astea românești mai bine decât el. O interpretare inedită, o interpretare a ta", i-a spus Smiley.

"Mi-a plăcut starea piesei și a fost o interpretare caldă. Având în vedere că este avanpremiera Crăciunului nici nu poți să pui prea mult patos în interpretarea unui colind. Oricum, așa sună bine el, mai feeric. Mi-a plăcut per total, bravo, ai o voce bună!", a fost analiza lui Marius Moga.

"Pentru mine fiecare interpretare a lui Mihai este o bucurie, o încântare. (...) În cazul lui Mihai trebuie să simtă prima dată, după aceea poate cânta orice. Piesele pe care le simte, le transmite! (...) Ai cântat foarte bine ", a notat Horia Brenciu, făcând apel la un mesaj primit de la concurentul său în urmă cu ceva timp: "Horia, vreau să știi că indiferent ce se întâmplă sâmbăta asta, prima mea grijă e să nu te fac de râs. Simt o presiune mare pe mine și încerc că să fac față cât pot eu de bine. Îmi doresc ca în final să îmi spui că am cântat bine, asta e tot ce contează pentru mine."

VIDEO: Mihai Chițu la Vocea României - La Viflaim colo-n jos

Participă la sondajul InfoMusic

Cine vrei să câștige Vocea României?

  • Sânziana Niculae (38%, 317 Voturi)
  • Mihai Chițu (21%, 178 Voturi)
  • Adrian Nour (21%, 175 Voturi)
  • Marius Marin (19%, 158 Voturi)

Total Voturi: 828

Mihai s-a calificat în finală, fiind preferat de public în competiția cu Ana Maria Mirică. Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României, citind știrile InfoMusic.ro. Finala va avea loc pe 26 decembrie 2013. Vezi lista finaliștilor de la Vocea României.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMihai ChițuSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ana Maria Mirică la Vocea României via "New York, New York" - VIDEO

În semifinala Vocea României, Ana Maria Mirică a cântat piesa lui Frank Sinatra, "New York, New York". Vezi momentul și...

Închide