Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Mick Taylor se alătură trupei The Rolling Stones pentru turneul din 2014

Fostul membru The Rolling Stones, Mick Taylor revine pe scenă alături de colegii săi în cadrul turneului pe care trupa îl va susține în 2014.
The Rolling Stones cu Mick Taylor, 2013

The Rolling Stones cu Mick Taylor, 2013

Cei de la The Rolling Stones au anunțat o serie de concerte pentru anul viitor. Formația se va afla în Abu Dhabi, în februarie 2014 și apoi va călători prin Asia, Australia, Noua Zeelendă. Urmează ca The Rolling Stones să anunțe mai multe concerte, fiind așteptate și noi date pentru Marea Britanie. Turneul se intitulează "14 On Fire" și include un invitat special - chitaristul Mick Taylor, care a fost membru al trupei în perioda 1969-1974.

Ultimul concert susținut de The Rolling Stones a fost în iulie, anul acesta, în cadrul festivalului Hyde Park, ce s-a desfășurat în Londra. Experiența spectacolelor aniversare a fost extrem de emoționantă pentru celebrii artiști care s-au simțit copleșiți de reacțiile publicului.

Luna trecută, trupa a lansat DVD-ul "Sweet Summer Sun – Hyde Park Live". Acesta este distribuit prin intermediul casei de discuri Eagle Rock Entertainment și conține peste 2 ore de muzică, imagini rare, interviuri și multe bonusuri. Cei interesați au la dispoziție mai multe formate în care acest concert poate fi cumpărat: DVD, Blu-ray, CD+DVD, LP+DVD și deluxe edition ce conține și un booklet de 60 de pagini.

The Rolling Stones cu Mick Taylor - "Midnight Rambler" (Live, iunie 2013)

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alicia Keys a lansat o piesă înregistrată în 2007, "Die Without You"

Alicia Keys a dezvăluit recent single-ul "Die Without You", un cover al hitului lansat de rapper-ul american P.M. Dawn în...

Închide