Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Metallica dezvăluie poze de la concertul din Antarctica - VIDEO INTEGRAL

Metallica a susținut pe data de 8 decembrie un concert intim în Antarctica. Evenimentul a avut loc în interiorul unui dom de dimensiuni reduse, încălzit prin intermediul unor panouri solare. Vezi poze de la concert și urmărește un video filmat la fața locului în care formația este surprinsă interpretând hitul "Nothing Else Matters".

Metallica - concert în Antarctica 2013

Printre pinguini înghețați și fani înflăcărați, Metallica a stârnit un viscol de decibeli. Formația a concertat duminică în Antarctica, încălzind prin căldura metalului aerul geros de la Polul Sud. În cadrul evenimentului, ce s-a desfășurat în interiorul unui dom, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo au interpretat 10 piese. Concertul a fost sponsorizat de Coca-Cola Zero. Fanii trupei din Argentina, Chile, Columbia, Costa Rica și Mexic au putut câștiga prin Twitter 10 invitații la acest show inedit.

"Acesta a fost cel mai deosebit show pe care l-a susținut Metallica până acum. Trupa, câștigătorii concursului, cercetătorii științifici (din Rusia, Coreea de Sud, China, Polonia, Chile, Brazilia și Germania) și întreaga echipă, toți ne-am înghesuit în acest mic dom de pe eliportul Carlini din Antarctica. Energia din acest dom de mici dimensiuni este uimitoare! Cuvintele nu pot descrie cât de fericiți au fost toți cei prezenți. (...) Nu știm încă dacă la eveniment au participat și pinguini." - Metallica

Metallica - Live în Antarctica 2013

Concertul susținut de Metallica în Antarctica a fost transmis live în țările din America Latină. Evenimentul intră în lista celor mai inedite show-uri live de anul acesta.

Setlist concert Metallica în Antarctica, 8 decembrie 2013:

  1. Creeping Death
  2. For Whom The Bell Tolls
  3. Sad But True
  4. Welcome Home (Sanitarium)
  5. Master Of Puppets
  6. One
  7. Blackened
  8. Nothing Else Matters
  9. Enter Sandman
  10. Seek & Destroy

Poze de la concertul Metallica din Antarctica, 8 decembrie 2013:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen, The Killers și PSY - cele mai bune momente live pe Wembley în 2013 - VIDEO

Premiul pentru "Cel mai bun moment de pe Stadionul Wembley 2013" ar putea merge la Bruce Springsteen, Psy și trupa...

Închide