Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Marius Marin ajunge în semifinala Vocea României cu votul publicului - VIDEO

Marius Marin a ajuns în semifinala Vocea României, fiind pentru a doua oară consecutiv cel mai votat de telespectatori în cadrul echipei Loredanei. Gerald Butler de România a cântat Nights In White Satin și se numără printre cei 8 semifinaliști. Urmărește momentul și reacțiile antrenorilor.
Marius Marin,

Marius Marin, "Gerard Butler de Romania" la Vocea Romaniei

Solistul Marius Marin (33 de ani) din Slobozia are - grație asemănării fizice cu actorul din "300" - o etichetă greu de șters chiar de-ar fi să câștige Vocea României. "Gerard Butler de Romania" este preferatul Loredanei încă de la audiții. De fapt, Marius Marin a urmărit să intre în echipa divei pop dinainte să cânte prima sa piesă. Astfel de sentimente mutuale l-au ajutat să intre în galele live, unde a venit rândul publicului să îl îndrăgească. Românii ar fi luptat pentru Sparta la chemarea lui Marius Marin, devreme ce a ieșit pe primul loc în urma televotului, de două ori consecutiv. Telespectatoarele au avut un nou prilej să suspine în emisiunea live de sâmbătă, 14 decembrie. Marius Marin a interpretat "Nights In White Satin", un hit The Moody Blues. "Sper să rămân muza ta în continuare", i-a spus Loredana. Interpretarea piesei din 1967 l-a făcut nostalgic și pe Horia Brenciu, care a povestit cum asculta cântecul la Europa Liberă pe când avea 15 ani.

Marius Marin a interpretat piesa "Nights In White Satin" la Vocea Romaniei

Marius Marin a interpretat piesa "Nights In White Satin" la Vocea Romaniei

"Mi-a plăcut cum ai cântat piesa și mi se pare că ai forță în voce, doar că o zici ca și cum ea nu te crede...", i-a spus  Marius Moga, comentând ușoara agresivitate din vocea lui Marius Marin în interpretarea cântecului de dragoste. "Momentul mi s-a părut încărcat de emoție. Ai cântat hotărât, apăsat și plin de sentiment", a apreciat apoi Smiley.

Marius Marin merge în semifinala Vocea Romaniei 2013

Marius Marin merge în semifinala Vocea Romaniei 2013

"Ai reușit să ne electrizezi pe toți. Vocea ta este nu numai sensibilă, dar are un timbru special. Ai reușit să combini toate aceste frecvențe și să ne iei mințile, nu-i așa? Dublată de masculinitate (pentru că ești un mascul feroce și toate doamnele văd asta), ești o combinație letală". Bravo, bravo, bravo! Ca de fiecare dată, ai reușit să faci spectacol... să ne transmiți forță, masculinitate, voce și dragoste!" a declarat Loredana, găsindu-și cuvintele printre întreruperile lui Horia Brenciu. Cântăreața mizează aproape totul pe concurentul ei din Slobozia, mai ales că are dovada că publicul îl susține masiv. Celălalt semifinalist din echipa sa, Muneer Al Obeidii nu a reușit nici de această dată să ocupe primul loc în preferințele telespectatorilor.

VIDEO: Marius Marin la Vocea României: Nights In White Satin

La duel, Marius Marin a fost preferat de Loredana în fața Marcelei Scripcaru. Cei doi concurenți au cântat în duet "Tonight" (Reamonn). Fii la curent cu evoluția concursului Vocea României citind știrile InfoMusic.ro. Vezi lista semifinaliștilor de la Vocea României.

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MarinMarius MogaSmiley
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce cântă "XO" în premieră alături de fani - VIDEO

Beyonce a cântat în premieră melodia "XO" extrasă de pe noul album vizual. Artista a realizat un duet inedit cu...

Închide