Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Mandinga feat. Pitbull și Ahmed Chawki - "Habibi I Love You" - VIDEOCLIP

Mandinga prezintă o nouă colaborare interesantă, cu Pitbull și Ahmed Chawki. Melodia se intitulează "Habibi I Love You" și beneficiază de un videoclip pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Mandinga
Mandinga

Mandinga încheie anul 2013 cu o piesă  realizată în colaborare cu cu rapperul american Pitbull și artistul marocan Ahmed Chawki. "Habibi I love you" este primul single internașional al cântărețului marocan, piesa fiind produsă de RedOne.

Alături de colaborările sale cu artiști de primă clasă internațională ca Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Lionel Richie sau New Kids on the Block, Pitbull a ales să își îndrepte atenția și spre România. Astfel, single-ul "Habibi I love you" are parte de o promovare aparte, fiind adaptat unei serii de teritorii prin colaborări cu artiști locali reprezentativi.

Mandinga a fost prima lor opțiune pentru România și Republica Moldova, datorită notorietății internaționale obținută în urma participării la Eurovision și a faptului că trupa a fost o prezentă constant în topurile din Orientul Mijlociu. În Azerbaijan, Mandinga a cucerit rapid mulți fani, iar "Zaleilah" a fost în heavy rotation la posturile de radio, ascultându-se în toate cluburi. Hitul, extras de pe albumul "Club de Mandinga", a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision 2012, desfășurat în Baku.

Am fost super încântați de această colaborare și de faptul că RedOne împreună cu Ahmed și Pitbull s-au gândit la noi. Piesa sună foarte bine iar acum câteva zile am filmat și un videoclip, a povestit Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

Sunt foarte încântat să colaborez cu o trupă atât de talentată. Mandinga este alegerea perfectă pentru acest duet, a declarat Ahmed Chawki.

Artistul marocan Ahmed Chawki a crescut într-o familie de muzicieni și încă din copilărie a început să-și cultive pasiunea pentru muzică și pentru tradițiile și specificul țării sale. Și-a început cariera făcând parte dintr-o trupă, iar talentul și ascensiunea sa rapidă nu au trecut neobservate de către celebra casă de producție RedOne, cu care s-a întâlnit prima oară în 2011, atunci când i-a fost propus să cânte în varianta arabă piesa "We are the world".

VIDEOCLIP: Ahmed Chawki feat. Pitbull și Mandinga - "Habibi I Love You"

Comentează

Trending