Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților lui Dan Bittman în a treia gală live X Factor. Florena Țicu Șandru a părăsit competiția, în timp ce Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș merg în semifinală.
Mădălina Lefter, preferata publicului, merge direct în semifinala X Factor

Mădălina Lefter, preferata publicului, merge direct în semifinala X Factor

Dan Bittman a făcut ultima alegere în gala live X Factor de pe 8 decembrie, după ce Cheloo rămăsese în concurs cu November și Double X, iar Delia cu Alex Mațaev și Florin Ristei. Concurenții juniori - Florena Țicu Șandru, Bogdan Bratiș și Mădălina Lefter au reușit să se ridice la înălțimea predecesorilor. Mădălina Lefter a avut satisfacția alegerii publicului, după ce a convins cu "Someone like you" (Adele), o piesă cântată de nenumărate ori în acest sezon de X Factor.

Florena și Bogdan au intrat la duel, cântând piese Adele și Michael Bubble. Au așteptat cu emoție decizia lui Dan Bittman, care a hotărât să-l trimită în semifinală pe Bogdan Bratiș.

Urmărește-o pe Florena Țicu Șandru la X Factor - "We Found Love" (Rihanna)

Urmărește-l pe Bogdan Bratiș la X Factor - "New York" (Alicia Keys)

Urmărește-o pe Mădălina Lefter la X Factor - "Someone like you" (Adele)

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman). Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Citește mai multe despre Bogdan BratișFlorena Tico ȘandroMădălina Lefter
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alex Mațaev și Florin Ristei merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților Deliei în a treia gală live X Factor: Florin Ristei, Oana Muntean și Alex Mațaev. Cele două...

Închide