Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților lui Dan Bittman în a treia gală live X Factor. Florena Țicu Șandru a părăsit competiția, în timp ce Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș merg în semifinală.

Publicat

pe

Mădălina Lefter, preferata publicului, merge direct în semifinala X Factor
Mădălina Lefter, preferata publicului, merge direct în semifinala X Factor

Dan Bittman a făcut ultima alegere în gala live X Factor de pe 8 decembrie, după ce Cheloo rămăsese în concurs cu November și Double X, iar Delia cu Alex Mațaev și Florin Ristei. Concurenții juniori - Florena Țicu Șandru, Bogdan Bratiș și Mădălina Lefter au reușit să se ridice la înălțimea predecesorilor. Mădălina Lefter a avut satisfacția alegerii publicului, după ce a convins cu "Someone like you" (Adele), o piesă cântată de nenumărate ori în acest sezon de X Factor.

Florena și Bogdan au intrat la duel, cântând piese Adele și Michael Bubble. Au așteptat cu emoție decizia lui Dan Bittman, care a hotărât să-l trimită în semifinală pe Bogdan Bratiș.

Urmărește-o pe Florena Țicu Șandru la X Factor - "We Found Love" (Rihanna)

Urmărește-l pe Bogdan Bratiș la X Factor - "New York" (Alicia Keys)

Urmărește-o pe Mădălina Lefter la X Factor - "Someone like you" (Adele)

Semifinala X Factor 2013 îi va reuni pe November și Double X (echipa lui Cheloo), Alex Mațaev și Florin Ristei (echipa Deliei) și pe Mădălina Lefter și Bogdan Bratiș (echipa lui Dan Bittman). Fii la curent cu evoluția concursului X Factor urmărind știrile InfoMusic.ro.

Trending