Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Macaulay Culkin face o trupă tribut Velvet Underground - ASCULTĂ DEMO

După o copilărie petrecută "singur acasă", Macaulay Culkin și-a găsit companie în prezența noilor săi colegi de trupă, Matt Colbourn, Phoebe Kreutz, Deenah Vollmer și Austin Kilham. Formația The Pizza Underground este o trupă tribut The Velvet Underground și a luat ființă la inițiativa actorului din cunoscuta serie "Home Alone". Primul demo poate fi ascultat în articol.

Publicat

pe

Macaulay Culkin a format trupa The Pizza Underground │ FOTO: www.hollywoodreporter.com

Dacă vă întrebați ce mai face Macaulay Culkin, puștiul care an de an rămâne "singur acasă", cucerind noi și noi generații de copii, vă anunțăm că între timp acesta a împlinit 33 de ani și a pus bazele unei trupe ce-și dedică piesele legendarilor de la The Velvet Underground. Cu un singur demo înregistrat, și câteva show-uri susținute în State, trupa își canalizează activitatea pe un făgaș umoristic. Piese precum "Stephanie Says", "I'm Beginning to See the Light" și "I'm Waiting for the Man" s-au transformat în coveruri cu titlurile "Papa John Says", "I'm Beginning to Eat the Slice" și "I'm Waiting for Delivery Man".

Versurile melodiilor cântate de Macaulay Culkin și colegii au fost modificate, astfel încât toate să aibă aceeași temă centrală: pizza. Cu un gust pentru comedie dezvoltat încă de mic, actorul mizează cel mai probabil pe carismă și sensibilitatea publicului pentru parodii.

Macaulay Culkin și trupa The Pizza Underground

Macaulay Culkin și trupa The Pizza Underground

Primul demo The Pizza Underground a fost înregistrat acasă la Macaulay Culkin în noiembrie 2013. Actorul cântă la tobe, voce și kazoo, Matt Colbourn preluând partea de voce și chitară, Phoebe Kreutz dă glas unui instrument de percuție numit glockenspiel, Deenah Vollmer dă frâu liber creativității folosind cutia de pizza drept instrument muzical și Austin Kilham a preluat tamburina.

Nu știm în ce măsura proiectul muzical se vrea a fi luat în serios, însă cu siguranță merită o ascultare. Cu atât mai mai mult cu cât sezonul de iarnă va readuce în lumina reflectoarelor clasicele filme "Home Alone". Fanii Macaulay Culkin vor avea parte cu această ocazie de un "Then&Now" ce va stârni poate nostalgia unora dintre ascultători.

The Velvet Underground, trupa după care The Pizza Underground realizează momentan coveruri, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1996, fiind poziționată de editorii Rolling Stone pe locul 19 în topul "100 Greatest Artists of All Time". Bazele formației au fost puse de Lou Reed și John Cale în anii '60, managerul trupei fiind nimeni altul decât Andy Warhol, promotor al mișcării pop-art.

Primul Demo The Pizza Underground

Trending