Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Loredana și Carla's Dreams lansează piesa "Lumea ta"

După ce a colaborat Inna pentru melodia "P.O.H.U.I", Carla's Dream va lansa o nouă piesă alături de o artistă pop cunoscută - Loredana. Videoclipul melodiei a fost deja filmat și va apărea în curând.

Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

Loredana și Carla's Dream au înregistrat împreună piesa "Lumea ta", pentru care au filmat și un videoclip pe platourile din Buftea. Regia este semnată de Matei Dima, care câștigat un premiu, în cadrul primei ediții de YouTube Music Awards. Grupul misterios din Republica Moldova a devenit foarte cunoscut datorită hitului "P.O.H.U.I", lansat în martie anul acesta, alături de Inna. Până la apriția videoclipului puteți asculta mai jos versiunea piesei, fără Loredana.

Recent, artista a susținut la Sala Palatului, spectacolul "Magic", plin de efecte speciale, decoruri, recuzită, coregrafie și surprize. Printre invitații săi s-au numărat Cornel Ilie (VUNK), Cabron și Tudor Chirilă (VAMA) - Vezi poze de la concert.

Cine este Carla’s Dreams?

Carla’s Dreams este un grup de tineri din Republica Moldova care încearcă modest să facă ceva muzică.

S-a vorbit mult despre noi, despre cât de “corecți” suntem în ceea ce facem, despre ceea ce promovăm, despre ce efecte are muzica noastră etc. Nu știm dacă ne interesează chiar toate aspectele de mai sus pentru că fiind anonimi ne doare fix în cot ceea ce ar deranja poate pe altcineva din categoria “artist”, “muzician”, nu am pretins și nu pretindem că suntem nici una nici alta.

Unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relațiile pe care le-am creat cu ascultătorii noștri și capacitatea noastră de a ramîne cu mâinile dezlegate și gîndirea liberă în ceea ce facem.

Date, cifre și informații banale despre ceea ce reprezintă acum Carla’s Dreams nu vom da, e inutil și neinteresant. Vom spune doar că simțim o presiune destul de mare de responsabilitate în ceea ce facem, ceea ce înainte nu era atât de pronunțat. Probabil e vorba de orgoliu… un orgoliu tîmpit reieșit din supraaprecierea proiectului de către mulți din cei care și-au expus parerea” – este mesajul postat pe site-ul oficial al proiectului Carla’s Dreams.

Carla's Dream - "Lumea ta"

Citește mai multe despre Carla's DreamsLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Bănică aduce în dar colindul "O, brad frumos" - AUDIO

Ștefan Bănică oferă fanilor un cadou în prag de sărbători. Artistul a lansat colindul “O, brad frumos”, pe care îl...

Închide