Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Lorde a lansat noul clip "Team" - VIDEOCLIP

Noua senzație a muzicii pop, Lorde, a lansat videoclipul "Team". Single-ul este extras de pe albumul de debut "Pure Heroine", apărut în toamna acestui an.
Secvență videoclip Lorde -

Secvență videoclip Lorde - "Team"

"Team" a fost lansat ca al treilea single de pe albumul "Pure Heroine", în luna septembrie, iar acum se bucură de un videoclip interesant, cu scene ușor sinistre. Regizat de Young Replicant, clipul a fost filmat în Red Hook, din Brooklyn (SUA). Melodia este compusă de Lorde în colaborare cu Joel Little, care s-a ocupat și de producție.

Acest videoclip este inspirat dintr-un vis pe care l-am avut în urmă cu câteva luni. Am visat o lume a adolescenților, cu ierarhii și probe de inițiere, unde băiatul aflat la comandă suferă de acnee, la fel ca și regina. Am visat despre o lume atât de diferită, întunecată, plină de plante tropicale, ruine și dulciuri. De asemenea, am visat că în această lume nu trebuie sa treci cu brio testul pentru a câștiga: uneori persoana care pierde este cea mai puternică, a declarat Lorde.

Artista de numai 17 ani, originară din Noua Zeelandă, a câștigat fanii din întreaga lume și topurile cu hitul "Royals". Aceasta este cea mai tânără artistă care a atins prima poziție în Billboard Hot 100, de la celebra piesă "I Think We're Alone Now", lansată de Tiffany în 1987. Popularitatea lui Lorde a luat un avânt incredibil, iar numărul imens de fani care aștepta să vadă noul videoclip a reușit să blocheze site-ul VEVO.

VIDEOCLIP: Lorde - "Team"

Citește mai multe despre Lorde
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Agonist cântă la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014

Formația canadiană The Agonist va concerta la ediția de anul viitor a festivalului Rockstadt Extreme Fest. Evenimentul este programat în...

Închide