Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

London Grammar, cover după "Wrecking Ball" (Miley Cyrus) - VIDEO

London Grammar, tânăra trupă ce ne-a captat atenția prin piese precum "Hey Now" și "Wasting My Young Years", a realizat recent un cover după hitul "Wrecking Ball", al lui Miley Cyrus. Noua versiune a melodiei a fost interpretată live, la BBC Radio 1. Urmărește momentul în articol.
London Grammar

London Grammar

Ultimul hit Miley Cyrus a ajuns în setlistul trupei London Grammar. După numeroase parodii ale videoclipului "Wrecking Ball", în care artistă pop apare balansându-se dezbrăcată pe o sferă de metal folosită la demolări, piesa rămâne, în opinia multora, una ce merită a fi apreciată. Valorificând potențialul melodiei, membrii trupei London Grammar au realizat recent un cover după "Wrecking Ball", pe care l-au interpretat live la BBC Radio 1. Noua versiune a piesei are o abordare mai dramatică, timbrul solistei Hannah potrivindu-se foarte bine cu linia melodică.

London Grammar este o formație proaspătă în peisajul muzical. Hannah (voce, clape), Daniel (chitară) și Dot (chitară, tobe) s-au cunoscut în 2009, când Dan "răsfoia" paginile Facebook-ului în căutarea unui coleg de trupă care să scrie versuri. A văzut o poză cu Hannah cântând la chitară și de aici lucrurile au mers în direcția London Grammar. Pe Dot l-au întâlnit ceva mai târziu la o petrecere și așa s-a închegat trio-ul. Single-ul care i-a pus pe harta industriei muzicale a apărut în decembrie anul trecut, reacția publicului fiind neașteptat de bună.

"Era sfârșitul lui decembrie, anul trecut, când am postat pe Soundcloud piesa "Hey Now". Aceasta a fost prima noastră melodie și publicul a reacționat incredibil, mult mai entuziast decât ne-am fi așteptat vreodată. Într-adevăr, era una dintre piesele noastre preferate, dar nu era o piesă în adevăratul sens al cuvântului. E mai mult un vibe decât o piesă. În momentul în care a fost atât de bine primită în rândul publicului a deschis multe orizonturi pentru noi, în special în Australia, unde, dintr-un motiv inexplicabil, oamenii s-au îndrăgostit de ea. " - London Grammar pentru www.thisisfakediy.co.uk.

În februarie 2013 a apărut și primul EP al trupei, "Metal & Dust", trio-ul semnând recent cu una dintre cele mai influente case de discuri din Franța, Because Music.

London Grammar - "Wrecking Ball" (cover Miley Cyrus)

Citește mai multe despre London GrammarMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Călătorie cu mașina timpului alături de Holograf - VIDEOCLIP

Urmărește pe InfoMusic un videoclip special realizat de formația Holograf, ce îi duce pe fani înapoi în timp, în anul...

Închide