Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Limp Bizkit a lansat un nou clip, "Lightz" - VIDEOCLIP

Limp Bizkit a lansat un nou videoclip intitulat "Lightz". Este al doilea clip al albumului "Stampede of the Disco Elephants", așteptat să apară la începutul anului 2014.

Limp Bizkit

Limp Bizkit au lansat al doilea videoclip, primul poartă numele "Ready To Go", extras de pe viitorul album de studio intitulat "Stampede of the Disco Elephants". Piesa aleasă este "Lightz (City of Angels)" iar clipul poate fi urmărit mai jos.

"Stampede of the Disco Elephants", este programat spre apariție la începutul anului 2014 prin intermediul casei de discuri Cash Money Records Inc. (propietatea rapperul Lil Wayne) sub distribuție Universal Republic. După eșecul albumul "Golden Cobra" din 2011, fanii așteptau cu nerăbdare o revenire a sound-ului caracteristic formației, iar primul single "Ready To Go" a oferit agresivitatea și energia care îți aduc aminte de un concert Limp Bizkit.

Legat de noul album se știe că este produs de Ross Robinson, cel care a lucrat cu formația la albumul de debut "Three Dollar Bill, Yall$", un alt indiciu că trupa vrea să regăsească sound-ul care a făcut-o celebră. Cei de la Limp Bizkit și Robinson s-au cunoscut în 1997, prin intermediul basistului de la Korn, Reginald Arvizu, care l-a convins pe producător să asculte demo-urile formației. Impresionat de motivația și muzica grupului, acesta a acceptat să lucreze cu Limp Bizkit. Pe de altă parte, albumul de debut al trupei a fost implicat într-un scandal când s-a descoperit că cei de la casa de discuri Interscope au plătit 5.000 de dolari unui radio din Portland, Oregon, pentru a difuza de 50 de ori "Counterfeit", primul single extras de pe disc.

Limp Bizkit - "Lightz (City of Angels)"

Citește mai multe despre Limp Bizkit
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink, distinsă cu premiul "Femeia Anului 2013" - VEZI VIDEO

Gala Women în Music 2013 a reprezentat pentru Pink un eveniment magic. Artista pop în vârstă de 34 de ani...

Închide