Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lavinia a lansat "Povești cu zâne" feat. Kaira - AUDIO

Lavinia revine cu noul single în limba română "Povești cu zâne". Melodia este cântată în colaborare cu Kaira și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira artwork
Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira artwork │ FOTO: www.facebook.com

Cu fiecare single lansat în ultima perioadă, Lavinia încearcă un nou stil muzical, iar regula se aplică și noului single "Povești cu zâne", o colaborare cu Kaira. Melodia este produsă de Alex Pelin și Ovidiu Baciu, în studiourile Kazibo Music. Nu se știe dacă piesa va fi inclusă pe viitorul material al artistei, "It’s not a demo".

Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor și un an în care am învățat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care așteptau din partea mea o piesă în limba română. "Povești cu zâne” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi orcine și pentru că îmi era dor să cânt în limba română!, a declarat Lavinia.

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Însă, aceasta nu a uitat pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)", "Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt, "Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret". În prezent, artista lucrează la un nou material, "It’s not a demo", anunțat să apară anul acesta.

Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira

Comentează

Trending