Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Lavinia a lansat "Povești cu zâne" feat. Kaira - AUDIO

Lavinia revine cu noul single în limba română "Povești cu zâne". Melodia este cântată în colaborare cu Kaira și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Lavinia -

Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira artwork

Cu fiecare single lansat în ultima perioadă, Lavinia încearcă un nou stil muzical, iar regula se aplică și noului single "Povești cu zâne", o colaborare cu Kaira. Melodia este produsă de Alex Pelin și Ovidiu Baciu, în studiourile Kazibo Music. Nu se știe dacă piesa va fi inclusă pe viitorul material al artistei, "It’s not a demo".

Pentru mine anul care tocmai se încheie a fost un an al provocărilor și un an în care am învățat foarte mult! Mi-am dorit să îmi surprind fanii din România care așteptau din partea mea o piesă în limba română. "Povești cu zâne” mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi orcine și pentru că îmi era dor să cânt în limba română!, a declarat Lavinia.

Lavinia este o timișoreancă ce a visat să devină profesoară de muzică, dar a ajuns să facă modelling. A prezentat creațiile celor mai mari case de modă din România, iar în 2000 și 2001 a câștigat concursurile de Miss Timișoara și Miss Litoral. Însă, aceasta nu a uitat pasiunea pentru muzică, iar în 2003, împreună cu Doinița Veleanu a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele "Mi-e frică (să dorm singurică)", "Aroma dragostei" și "Chipul tău".

Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo. Albumul de debut s-a intitulat "Doar eu" și a inclus melodiile "Doar eu sunt perechea ta" feat. Korekt, "Suflet lângă suflet" feat . Marcel Pavel și "Aș zbura". Apoi, artista a intrat în contact cu producătorii binecunoscutului material Cafe del Mar și a plecat în Spania pentru a realiza un nou album. Rezultatul s-a numit "Vida Mia" și a apărut în 2006. După 2 ani, Lavinia a lansat discul "Dragoste în secret". În prezent, artista lucrează la un nou material, "It’s not a demo", anunțat să apară anul acesta.

Lavinia - "Povești cu zâne" feat. Kaira

Citește mai multe despre Lavinia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul videoclip Pixies - "Another Toe In The Ocean", realizat de o echipă de animație din România

Celebra trupa americană de rock alternativ, Pixies, a lucrat cu o echipă de animație din România pentru realizarea noului videoclip...

Închide