Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Lady Gaga a dezvăluit păpușile "Gagadoll" realizate în Japonia

Primele păpuși "Gagadoll" au fost prezentate la Tokyo. Lady Gaga este de mândră de prototipurile create după chipul și asemănarea sa, ale căror "inimi" bat pe ritmurile muzicii sale.

"Gagadoll"

Starul pop Lady Gaga, aflată în Japonia la sfârșitul săptămânii trecute pentru a promova noul album "ARTPOP", a prezentat păpușiile în mărime naturală "Gagadoll". Creațiile sunt dotate cu un sistem de conversie relizat din os, care se află în "inima" păpușii și îi permite utilizatorului să asculte în întregime "ARTPOP". În plus, "Gagadoll" include și mesaje de la Lady Gaga.

Prototipurile au fost create de compania Orient Industry din Tokye, iar în video-ul de mai jos puteți vedea cum au fost frabricate. "Seamana atât de mult cu mine. Vă respect arta și detaliile pe care le prezintă păpușile sunt incredibile", a declarat Lady Gaga.

Noul material al artistei a ajuns deja pe locul 1 în Japonia, precum și în alte 93 de țări. "ARTPOP" a venit după o pauză de doi ani și este un proiect multimedia. Odată cu lansarea albumului este disponibilă și o aplicație realizată pentru iPad, iPhone, telefoane mobile și PC-uri. Până la apariție materialului artista a lansat piesele “Applause”“Venus”“Gypsy”“Do What You Want” feat. R. Kelly“Aura” și “Dope”. Artista a mai anunțat că începând cu 2014 va pleca într-un turneu mondial.

Lady Gaga - Making of "Gagadoll"

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vama și Guess Who prezintă "Zile fericite", un videoclip nostalgic

Vama și Guess Who au colaborat pentru noul single "Zile fericite", o piesă ce invită ascultătorul la meditație și nostalgie....

Închide