Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Bieber - "Confident" Ft. Chance the Rapper - AUDIO

Justin Bieber a încheiat proiectul Music Mondays cu piesa "Confident", lansată în colaborare cu Chance the Rapper. Single-ul este cel de-al 10-lea din seria lansărilor săptămânale, începute în octombrie.
Justin Bieber

Justin Bieber

Proiectul Music Mondays, ce a debutat pe 7 octombrie 2013, se încheie cu single-ul "Confident". Piesa este o colaborare cu Chance the Rapper și vorbește despre iubire și întâlnirea persoanei potrivite: "Focused, I'm focused/ She got a body like that/ I ain't never seen nothing like that/ Like a fantasy in front of me/ I think that something special is going down".

Justin Bieber a dezvăluit câte o piesă nouă în fiecare zi de luni în ultimele 10 săptămâni, până în acest moment fanii putând asculta "Heartbreaker", "All That Matters", "Hold Tight", "Recovery",  "Bad Day" ,"All Bad", "PYD", "Rollercoaster" și "Change Me". Pentru piesa "PYD", Justin Bieber a colaborat cu R. Kelly. 

Recent, artistul canadian a lansat și un videoclip nou, în care apare modelul Cailin Russo. Clipul piesei "All That Matters" poate fi urmărit într-un articol anterior.

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "Confident" ft Chance The Rapper (Audio)

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aylin and The Lucky Charms - "10 Feet Tall" - VIDEOCLIP

Aylin and The Lucky Charms au lansat un nou videoclip, single-ul promovat fiind "10 Feet Tall". Nevoia de protecție într-o...

Închide