Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Single nou Justin Bieber, "Change Me" - AUDIO

Justin Bieber a dezvăluit cel de-al 9-lea single din cadrul proiectului Music Mondays. Piesa se numește "Change Me" și este o nouă baladă de iubire.
Justin Bieber

Justin Bieber

Proiectul Music Mondays, ce a debutat pe 7 octombrie 2013, continuă cu un nou single, intitulat "Change Me". Piesa este o baladă de iubire ce vorbește despre dorința de a fi un om mai bun pentru iubita sa: "Maybe you could change me/ Maybe you could be the light/ That opens up my eyes/ Make all my wrongs right/ Change me, change me,"

În cadrul Music Mondays, ce se va încheia săptămâna viitoare, au fost lansate până în prezent piesele "Heartbreaker", "All That Matters", "Hold Tight", "Recovery",  "Bad Day" ,"All Bad", "PYD" și "Rollercoaster". Pentru piesa "PYD", Justin Bieber a colaborat cu R. Kelly. 

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "Change Me" (Audio)

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandrina iubește "România" - AUDIO

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Alexandrina a lansat o piesă cu mesaj. "România" vorbește despre frumusețe, tradiție și simbolurile...

Închide