Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Justin Bieber - "All That Matters" alături de Cailin Russo - VIDEOCLIP

După o serie neîntreruptă de piese lansate una câte una săptămânal, Justin Bieber revine cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește "All That Matters", pentru clipul cu scene fierbinți artistul colaborând cu modelul american Cailin Russo. Regizorul videoclipului a fost Collin Tilley.
Justin Bieber -

Justin Bieber - "All That Matters" (secvență videoclip)

După 9 săptămâni în care a prezentat fanilor săi câte o piesă nouă în fiecare luni, Justin Bieber a revenit cu un videoclip menit să capteze atenția. Pentru single-ul "All That Matters", o piesă cu un sound R&B ce curge lasciv, artistul a ales să realizeze un clip cu scene picante. Partenera sa în clip este modelul american Cailin Russo, în vârstă de 19 ani, ce a pozat anul acesta pentru American Apparel. Videoclipul piesei "All That Matters" este regizat de Collin Tilley, ce a mai colaborat cu Justin Bieber pentru single-ul  "U Smile". Tilley a lucrat de asemenea cu Enrique Iglesias, Chris Brown, Justin Timberlake, Nicki Minaj, 50 Cent, Usher și Wiz Khalifa.

"All That Matters" este cel de-al doilea single dezvăluit de Justin Bieber în cadrul proiectului Music Mondays, început pe 7 octombrie 2013.  Artistul canadian a dezvăluit câte o piesă nouă în fiecare zi de luni în ultimele 9 săptămâni, până în acest moment fanii putând asculta "Heartbreaker", "All That Matters", "Hold Tight", "Recovery",  "Bad Day" ,"All Bad", "PYD", "Rollercoaster" și "Change Me". Pentru piesa "PYD", Justin Bieber a colaborat cu R. Kelly. 

Ultimul album al lui Bieber"Believe", a apărut în iunie 2012. La material au lucrat Usher, mentorul său, și managerul Scooter Braun, care au optat pentru colaborări cu DarkchildHit-BoyDiplo și Max Martin, prentru a crea un sound mai matur. Albumul a debutat pe prima pozi'ie în Billboard 200, înregistrând în prima săptămână de la lansare vânzări de peste 370.000 de exemplare. Pentru promovarea materialului au fost lansate 5 single-uri, dintre care "Boyfriend""As Long as You Love Me" și "Beauty and a Beat" feat. Nicki Minaj au fost hituri la nivel internațional.

Justin Bieber - "All That Matters"

Citește mai multe despre Justin Bieber
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stromae prezintă "Tous Les Memes" - VIDEOCLIP

Artistul belgian Stromae a dezvăluit videoclipul noului single "Tous Les Memes", în care interpretează rolul unei femei. Recent, acesta s-a...

Închide