Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Jessie J feat. Robin Thicke, DJ Cassidy - "Calling All Hearts" - AUDIO

Prima colaborare dintre Jessie J, Robin Thicke și DJ Cassidy a apărut pe internet înainte de lansarea oficială. "Calling All Hearts" este o piesă cu aer disco în care Jessie și Robin schimbă replici peste un fundal muzical cu un twist de funk. Single-ul va fi inclus pe următorul album DJ Cassidy.
Robin Thicke / Jessie J / DJ Cassidy

Robin Thicke / Jessie J / DJ Cassidy

Jessie J, Robin Thicke și DJ Cassidy și-au pus amprenta pe o piesă cu potențial de hit. Intitulată "Calling All Hearts", melodia are dinamica perfectă pentru un viitor imn pop, amintind publicului de funk-ul muzicii The Jackson 5. Cu un intro de chitară ce seamănă izbitor cu un fragment din "Get Lucky" de la Daft Punk, single-ul evoluează spre un jam cu un ritm contagios, ce invită ascultătorul la dans.

Pentru piesa "Calling All Hearts" s-a filmat deja un videoclip în luna septembrie. Din teaser-ul dezvăluit cu ceva timp în urmă deducem că vibe-ul optimist al piesei va fi elementul exploatat și în clip, imaginea cu fundal roz și plamieri de jur împrejur ducându-ne cu gândul la vacanță și zile mai călduroase.

Jessie J și Robin Thicke pe platourile de filmare ale clipului "Calling All Hearts"

Jessie J și Robin Thicke pe platourile de filmare ale clipului "Calling All Hearts"

Recent, Jessie J a lansat cel de-al doilea album, "Alive". Discul a debutat pe locul 3 în topul din Marea Britanie, cu aproape 40.000 de exemplare vândute. Materialul înregistrat în Londra include colaborări cu nume precum Becky G, Brandy Norwood, Big Sean și Dizzee Rascal. Jessie J a realizat și o variantă a albumului special pentru Statele Unite, însă casa de discuri a refuzat să-l vândă. Acest lucru a ambiționat-o pe Jessie J să pornească într-o adevărată cucerire a Americii. A declarat că se va muta anul viitor, cel mai probabil, în Los Angeles. Aceasta pregătește un single special pentru SUA împreună cu Pharrel Williams, ce va fi lansat la începutul lui 2014. În plus, Jessie J va pleca în turneu în Statele Unite alături de Robin Thicke.

"America are o piață în care reușești cu greu. Este foarte diferită și trebuie să fii prezent acolo. Nu îmi place să fac lucrurile cu jumătate de măsură, astfel că, prefer să aștept până ajung în Statele Unite. Mi-ar plăcea să trăiesc New York, pentru că seamănă cu Londra, dar este mai ușor să reușești în L.A., la cum sunt lucrurile acolo", a declarat Jessie J.

Jessie J - "Calling All Hearts" feat. Robin Thicke, DJ Cassidy

Citește mai multe despre Jessie JRobin Thicke
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Bowie prezintă "I'd Rather Be High" (Venetian Mix) - VIDEOCLIP

David Bowie ne invită din nou în universul său creativ prin noul videoclip realizat pentru piesa "I'd Rather Be High"...

Închide