Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

IRIS a lansat prima piesa alături de Rafael, "Din Alb În Alb" - VIDEO

IRIS a lansat prima melodie, intitulată "Din Alb În Alb", alături de noul solist, Rafael. Melodia a fost cântata în premieră la emisiunea TV, "Neațza cu Răzvan și Dani" iar înregistrarea poate fi urmărită pe InfoMusic.

Publicat

pe

IRIS

După concedierea lui Toni Şeicărescu, și aducerea noului solist, Rafael, IRIS a lansat prima melodie în noua componență intitulată "Din Alb În Alb". Melodia a fost cântata în premieră la emisiunea TV, "Neațza cu Răzvan și Dani" iar înregistrarea video poate fi urmărită pe InfoMusic mai jos.

Rafael a ajuns în atenția publicului în 2008, odată cu lansarea piesei "Am Crezut în Ochii Tăi", un cover după piesa formației Krypton. Rafael a debutat cu formația Flash Band, dar fără realizări notabile.

Se pare că scandalul dintre IRIS și Toni Şeicărescu a fost declanșat de fostul solist care a declarat, mai în glumă, mai în serios, că i-ar plăcea să se întoarcă în formaţia Direcţia 5, din care a mai făcut parte şi în trecut. Vestea nu a fost bine primită de ceilalți membri IRIS, iar bateristul Nelu Dumitrescu a reacţionat cel mai dur, declarând:

"Dacă el poate să-şi ia lumea în cap la 46 de ani, nu-mi pasă. O să revină în obscuritate. Dacă vrea înapoi la Marian Ionescu să cânte cu pistolul la tâmplă, nu are decât. El nu a cântat niciodată într-o trupă serioasă. E greu să apari pe scenă ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Toni e un îngâmfat. Trebuie să mai prindă rădăcini la Iris. Noi nu îl dam afară, dar după șase luni eu știu dacă o ia raznă. Oricum nu soliștii au făcut Iris. Și lui Minculescu i-a părut rău că a plecat".

IRIS - "Din Alb În Alb"

Se pare că Nelu Dumitrescu este cel care după plecarea lui Cristi Minculescu din trupa l-a adus în loc pe Toni Şeicărescu. IRIS a lansat alături de Toni videoclipul "E Magic" . Acesta a fost realizat în stil retro de către Laurențiu Calomfirescu și prezintă povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de către Tony, și idealul său feminin, întruchipat de o frumoasă balerină. Filmările noului videoclip au durat peste 12 ore și s-au desfășurat în incinta Operei Naționale București.

În luna august 2012 Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani. Artistul a declarat că nu se retrage din muzică, ci doar din IRIS, și că decizia pe care a luat-o l-a surprins chiar și pe el.

Trending