Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

Ilie Năstase apare în noul clip al trupei After What - "Who?" - VIDEOCLIP

Trupa After What a lansat un videoclip, pentru piesa "Who?". Acesta prezintă imagini din cariera unuia dintre cei mai mari sportivi români, tenismenul Ilie Năstase.
After What și Ilie Năstase

After What și Ilie Năstase

Urmărește-ne pe

Single-ul de debut al trupei After What, "Super Bored" s-a bucurat de un videoclip inedit, în care personajul principal a fost actorul Mihai Bendeac. Acum, formație a lansat cel de-al doilea single "Who?", promovat de un clip realizat din înregistrări din cariera celebrului tenismen român, Ilie Năstase. Videoclipul îl prezintă pe Năstase, cunoscut pentru stilul nonconformist, în tinerețe, pe vremea când domina terenurile de tenis și atrăgea sute de fani, precum o vedetă rock în zilele noastre.

Clipul este un omagiu adus lui Ilie Năstase și se vrea, într-un fel, un semnal de alarmă cu privire la criza de modele a generației noastre, a precizat vocalul Marius-Victor Moise.

After What este noul proiect muzical al Marius Moise aka Gopo, care a părăsit trupa The MOOod în noiembrie anul trecut. Ca sound, After What rămâne în zona indie rock. În afară de Gopo la voce, din trupă mai face parte Andrei HațeganPentru înregistrarea melodiei "Who?" artiștii au colaborat cu Alexandru Voicu (bass) și Dragoș Dulea (tobe).

VIDEOCLIP: After What - "Who?"

Citește mai multe despre After What
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HaHaHa Production - "Acasă de Crăciun" - VIDEOCLIP

HaHaHa Production dedică publicului în prag de sărbători un colind special. "Acasă de Crăciun" este o piesă ce transmite gânduri...

Închide