Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ilie Năstase apare în noul clip al trupei After What - "Who?" - VIDEOCLIP

Trupa After What a lansat un videoclip, pentru piesa "Who?". Acesta prezintă imagini din cariera unuia dintre cei mai mari sportivi români, tenismenul Ilie Năstase.

Publicat

pe

After What și Ilie Năstase
After What și Ilie Năstase

Single-ul de debut al trupei After What, "Super Bored" s-a bucurat de un videoclip inedit, în care personajul principal a fost actorul Mihai Bendeac. Acum, formație a lansat cel de-al doilea single "Who?", promovat de un clip realizat din înregistrări din cariera celebrului tenismen român, Ilie Năstase. Videoclipul îl prezintă pe Năstase, cunoscut pentru stilul nonconformist, în tinerețe, pe vremea când domina terenurile de tenis și atrăgea sute de fani, precum o vedetă rock în zilele noastre.

Clipul este un omagiu adus lui Ilie Năstase și se vrea, într-un fel, un semnal de alarmă cu privire la criza de modele a generației noastre, a precizat vocalul Marius-Victor Moise.

After What este noul proiect muzical al Marius Moise aka Gopo, care a părăsit trupa The MOOod în noiembrie anul trecut. Ca sound, After What rămâne în zona indie rock. În afară de Gopo la voce, din trupă mai face parte Andrei HațeganPentru înregistrarea melodiei "Who?" artiștii au colaborat cu Alexandru Voicu (bass) și Dragoș Dulea (tobe).

VIDEOCLIP: After What - "Who?"

Trending