Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Hituri 2013 - Top Spotify

Macklemore & Ryan Lewis conduc topul Spotify al celor mai populare piese din 2013 cu single-ul "Can't Hold Us". Pe următoarea poziție este Avicii cu hitul "Wake Me Up", în clasament regăsindu-se și single-ul "Get Lucky" al celor de la Daft Punk, precum și "Radioactive" de la Imagine Dragons.

Macklemore și Ryan Lewis, în fruntea topului Spotify al hiturilor din 2013

Spotify a dezvăluit lista celor mai populare piese din 2013. În clasamentul global conduc Macklemore & Ryan Lewis cu hitul "Can't Hold Us". Piesa a urcat pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100, primind review-uri pozitive din partea Digital Spy, The Edge și Allmusic. Compus de Ben Haggerty și Ryan Lewis, "Can't Hold Us" a strâns la premiile MTV VMA de anul acesta două premii pentru Best Hip-Hop Video și Best Cinematography

În topul realizat de Spotify, ce ține cont de numărul de download-uri ale pieselor, au intrat și single-urile "Get Lucky" de la Daft Punk, "Radioactive" de la Imagine Dragons și "Blurred Lines" de la Robin Thicke. De asemenea, Passenger, un artist britanic de muzică folk rock de care nu a auzit încă foarte multă lume, a reușit să urce până pe poziția a 6-a cu piesa "Let Her Go". Single-ul compus de Mike Rosenberg (a.k.a Passenger) în 2011 a devenit hit în 2013, urcând pe prima poziție în topurile din Australia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Luxemburg, Olanda.

Naughty Boy cu al său "La La La" a cucerit UK-ul, în topul Spotify urcând până pe poziția a 10-a. Puteți afla povestea producătorului britanic citind articolul de la JOINewArtist.

Hituri 2013 - Top Spotify la nivel internațional:

 1. Macklemore & Ryan Lewis: 'Can't Hold Us'
 2. Avicii: 'Wake Me Up'
 3. Macklemore & Ryan Lewis: 'Thrift Shop'
 4. Daft Punk: 'Get Lucky'
 5. Imagine Dragons: 'Radioactive'
 6. Passenger: 'Let Her Go'
 7. Robin Thicke: 'Blurred Lines'
 8. Pink: 'Just Give Me A Reason'
 9. The Lumineers: 'Ho Hey'
 10. Calvin Harris: 'I Need Your Love'

Hituri 2013 - Top Spotify în UK:

 1. Bastille: 'Pompeii'
 2. Daft Punk: 'Get Lucky'
 3. Passenger: 'Let Her Go'
 4. Imagine Dragons: 'Radioactive'
 5. Macklemore & Ryan Lewis: 'Can't Hold Us'
 6. Robin Thicke: 'Blurred Lines'
 7. Macklemore & Ryan Lewis: 'Thrift Shop'
 8. Avicii: 'Wake Me Up'
 9. The Lumineers: 'Ho Hey'
 10. Naughty Boy: 'La La La'

Macklemore & Ryan Lewis - "Can't Hold Us"

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kaiser Chiefs lansează un nou album în 2014

Britanicii de la Kaiser Chiefs au dezvăluit detalii despre următorul album. Cel de-al cincilea disc din cariera trupei se va...

Închide