Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Hi-Q a lansat noua piesă "Carusel" - LYRIC VIDEO

Cei de la Hi-Q au lansat un lyric video pentru noul single, intitulat "Carusel". Melodia face parte din campania online dedicată celor 17 ani de carieră, pe care formația i-a împlinit anul acesta.

Publicat

pe

Hi-Q
Hi-Q │ FOTO: www.facebook.com

"Carusel" este cel mai nou single al trupei, și primul lansat împreună cu echipa de la Code Production. Muzica și versurile sunt compuse de Tascău Marian Bogdan, Emanuela Oancea, Rareș Varniote, Alin Tiganus, Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Ne place mult atmosfera acestui cântec, este o energie care ne amintește de hituri clasice ale trupei precum "Razna" sau "Gașca mea"! Uneori concertele Hi-Q devin niște petreceri nebune unde artiștii de pe scenă fac front comun cu publicul într-un carusel gălăgios și incontrolabil de muzică, fericire și gălăgie, a declarat Florin Grozea.

În această vară Dana, Florin și Mihai au sărbătorit 17 ani de când au pus bazele formației în Brașov. Plini de viață și carismatici, cei trei au atras rapid și atenția televiziunilor odată ce melodiile "Nu pot face nimic" și "Nu pot face nimic" au ajuns hituri. Discografia trupei reunește 8 albume și 27 de single-uri oficiale.

Privind înapoi peste ani, Hi-Q este una dintre cele mai longevive formații pop din România, bucurându-se constant de simpatia publicului. Cariera lor a cunoscut deopotrivă vârfurile de audiență și perioadele de acalmie media, schimbările de componență și regăsirile. Viața a mers înainte, în mod diferit pentru fiecare dintre ei – avem un politician, o mamă împlinită și un activist online - 17 ani de Hi-Q în 17 fotografii.

LYRIC VIDEOC: Hi-Q - "Carusel"

Trending