Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Hi-Q a lansat noua piesă "Carusel" - LYRIC VIDEO

Cei de la Hi-Q au lansat un lyric video pentru noul single, intitulat "Carusel". Melodia face parte din campania online dedicată celor 17 ani de carieră, pe care formația i-a împlinit anul acesta.
Hi-Q

Hi-Q

"Carusel" este cel mai nou single al trupei, și primul lansat împreună cu echipa de la Code Production. Muzica și versurile sunt compuse de Tascău Marian Bogdan, Emanuela Oancea, Rareș Varniote, Alin Tiganus, Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Ne place mult atmosfera acestui cântec, este o energie care ne amintește de hituri clasice ale trupei precum "Razna" sau "Gașca mea"! Uneori concertele Hi-Q devin niște petreceri nebune unde artiștii de pe scenă fac front comun cu publicul într-un carusel gălăgios și incontrolabil de muzică, fericire și gălăgie, a declarat Florin Grozea.

În această vară Dana, Florin și Mihai au sărbătorit 17 ani de când au pus bazele formației în Brașov. Plini de viață și carismatici, cei trei au atras rapid și atenția televiziunilor odată ce melodiile "Nu pot face nimic" și "Nu pot face nimic" au ajuns hituri. Discografia trupei reunește 8 albume și 27 de single-uri oficiale.

Privind înapoi peste ani, Hi-Q este una dintre cele mai longevive formații pop din România, bucurându-se constant de simpatia publicului. Cariera lor a cunoscut deopotrivă vârfurile de audiență și perioadele de acalmie media, schimbările de componență și regăsirile. Viața a mers înainte, în mod diferit pentru fiecare dintre ei – avem un politician, o mamă împlinită și un activist online - 17 ani de Hi-Q în 17 fotografii.

LYRIC VIDEOC: Hi-Q - "Carusel"

Citește mai multe despre Hi-Q
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Aroma" lansată de Dj Sava, Raluka, Connect-R are versiune în engleză

DJ Sava, Raluka și Connect-R au lansat varianta în engleză a piesei "Aroma". Videoclipul single-ului a fost prezentat în premieră...

Închide