Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ultimul Guerrilive din 2013: sănătate culturală cu Ada Milea & invitații săi

Ada Milea & invitații săi vin să concerteze la Radio Guerrilla. Ultima emisiune de Guerrilive cu Bogdan Șerban din acest an are pe 23 decembrie.

Publicat

pe

Ada Milea
Ada Milea

Luni, 23 decembrie, de la 6 seara, Radio Guerrilla prezintă ultimul Guerrilive al anului 2013, cu Ada Milea & invitații săi - Anca Hanu, Bobo Burlăceanu și Cristi Rigman.

Să te apuci să ridiculizezi în versuri toată pleiada de apucături-turbate-de-sfârșit-de-an e un semn de sănătate culturală, ceea ce o să descoperiți și voi luni seară la Guerrilive Radio Session, spune Bogdan Șerban, realizatorul emisiunii.

În afară de muzică, Ada Milea este prezentă și pe scenele de teatru. Aceasta a lucrat cu celebrul Cirque de Soleil (Canada) și a realizat coloana sonoră a unor spectacole din diferite teatre. A obținut "Premiul special al juriului" la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din "Eu, cand vreau să fluier, fluier", regia Th. Cristian Popescu; "Premiul special al juriului" la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului "Trilogie belgradeană" de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu; "Premiul criticii" la Gala UNITER 2006; "Premiul special pentru muzică de teatru" la Gala UNITER 2008.

Emisiunea Guerrilive Radio Session are loc în fiecare zi de luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio - eliberadio.ro și video - www.fb.com/radio.guerrilla. Concertele se petrec în clubul Energiea din centrul Capitalei și este prezentată de Bogdan Șerban.

Ada Milea & invitații săi - Bradu' a murit (repetiție'n bucătărie)

Comentează

Trending