Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ultimul Guerrilive din 2013: sănătate culturală cu Ada Milea & invitații săi

Ada Milea & invitații săi vin să concerteze la Radio Guerrilla. Ultima emisiune de Guerrilive cu Bogdan Șerban din acest an are pe 23 decembrie.
Ada Milea

Ada Milea

Luni, 23 decembrie, de la 6 seara, Radio Guerrilla prezintă ultimul Guerrilive al anului 2013, cu Ada Milea & invitații săi - Anca Hanu, Bobo Burlăceanu și Cristi Rigman.

Să te apuci să ridiculizezi în versuri toată pleiada de apucături-turbate-de-sfârșit-de-an e un semn de sănătate culturală, ceea ce o să descoperiți și voi luni seară la Guerrilive Radio Session, spune Bogdan Șerban, realizatorul emisiunii.

În afară de muzică, Ada Milea este prezentă și pe scenele de teatru. Aceasta a lucrat cu celebrul Cirque de Soleil (Canada) și a realizat coloana sonoră a unor spectacole din diferite teatre. A obținut "Premiul special al juriului" la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din "Eu, cand vreau să fluier, fluier", regia Th. Cristian Popescu; "Premiul special al juriului" la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului "Trilogie belgradeană" de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu; "Premiul criticii" la Gala UNITER 2006; "Premiul special pentru muzică de teatru" la Gala UNITER 2008.

Emisiunea Guerrilive Radio Session are loc în fiecare zi de luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio - eliberadio.ro și video - www.fb.com/radio.guerrilla. Concertele se petrec în clubul Energiea din centrul Capitalei și este prezentată de Bogdan Șerban.

Ada Milea & invitații săi - Bradu' a murit (repetiție'n bucătărie)

Citește mai multe despre Ada Milea
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vescan și Alina Eremia au lansat clipul piesei "În dreapta ta" - VIDEOCLIP

După ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesa "În dreapta ta" are acum și un videoclip în...

Închide