Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ultimul Guerrilive din 2013: sănătate culturală cu Ada Milea & invitații săi

Ada Milea & invitații săi vin să concerteze la Radio Guerrilla. Ultima emisiune de Guerrilive cu Bogdan Șerban din acest an are pe 23 decembrie.
Ada Milea

Ada Milea

Urmărește-ne pe

Luni, 23 decembrie, de la 6 seara, Radio Guerrilla prezintă ultimul Guerrilive al anului 2013, cu Ada Milea & invitații săi - Anca Hanu, Bobo Burlăceanu și Cristi Rigman.

Să te apuci să ridiculizezi în versuri toată pleiada de apucături-turbate-de-sfârșit-de-an e un semn de sănătate culturală, ceea ce o să descoperiți și voi luni seară la Guerrilive Radio Session, spune Bogdan Șerban, realizatorul emisiunii.

În afară de muzică, Ada Milea este prezentă și pe scenele de teatru. Aceasta a lucrat cu celebrul Cirque de Soleil (Canada) și a realizat coloana sonoră a unor spectacole din diferite teatre. A obținut "Premiul special al juriului" la Festivalul Internațional de Teatru de la Piatra-Neamț pentru muzica din "Eu, cand vreau să fluier, fluier", regia Th. Cristian Popescu; "Premiul special al juriului" la Festivalul HUMORROR pentru muzica spectacolului "Trilogie belgradeană" de Biljana Srbljanović, regia Theodor Cristian Popescu; "Premiul criticii" la Gala UNITER 2006; "Premiul special pentru muzică de teatru" la Gala UNITER 2008.

Emisiunea Guerrilive Radio Session are loc în fiecare zi de luni, de la 6 seara, la Radio Guerrilla (audio - eliberadio.ro și video - www.fb.com/radio.guerrilla. Concertele se petrec în clubul Energiea din centrul Capitalei și este prezentată de Bogdan Șerban.

Ada Milea & invitații săi - Bradu' a murit (repetiție'n bucătărie)

Citește mai multe despre Ada Milea
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vescan și Alina Eremia au lansat clipul piesei "În dreapta ta" - VIDEOCLIP

După ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesa "În dreapta ta" are acum și un videoclip în...

Închide