Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

GRIMUS va concerta în premieră în INDIA, în deschidere pentru ARCHITECTS

La începutul anului viitor, GRIMUS va concerta pentru prima dată în India. Trupa va susține prima cântare pe continentul asiatic cu prilejul festivalului cultural Saarang. Evenimentul se va desfășura în perioada 8-12 ianuarie 2014 în campusul Institutului Indian de Tehnlogie Madras din Chennai.

Grimus la BESTFEST pe 6 iulie 2013

La Saarang 2014, GRIMUS va deschide pe 11 ianuarie 2014 concertul ARCHITECTS, o altă trupă care va cânta în premieră în India. Show-ul Rock din cadrul evenimentului Saarang a avut de-a lungul anilor headlineri ca Opeth (2009), HammeFall (2010), Pain of Salvation (2011), Vildhjarta (2012) și Anathema (2013). Pentru prima dată în istoria festivalului trupa din deschidere va fi din afara Indiei. GRIMUS va participa astfel la un eveniment  ce reunește peste 50.000 de spectatori.

Membrii GRIMUS, așteptați de indieni la festivalul de Mardi Gras

Saarang este evoluția unui festival cultural organizat de sărbătoarea Mardi Gras de Institutul Indian de Tehnlogie Madras din Chennai, Tamil Nadu (India). Saarang mai cuprinde pe lângă Rockshow: o noapte de muzică clasică, una de coregrafie (dans și balet), alta de muzică indiană tradițională și un party de muzică electro.

Organizatorii evenimentului citează din CV-ul impresionant al trupei românești, deschiderile de concerte pentru Placebo și Red Hot Chili Peppers. După cum se știe, GRIMUS a cântat și înaintea trupei Roxette, iar concertele băieților în afara țării sunt tot mai dese.

"INDIA ne așteaptă în luna ianuarie a anului 2014! Așteptăm cu entuziasm și nerăbdare acest concert", a transmis formația pe Facebook.

Recent, Bogdan Mezofi (voce), Valentin Răucă (chitară), Cristian Csapo (chitară) și Lehel Kiss (clape) au participat în redacția InfoMusic la un interviu video. Au vorbit printre altele și despre ultimul festival internațional la care au cântat, cel de la Viena.

GRIMUS in interviu video pentru InfoMusic

GRIMUS in interviul video pentru InfoMusic

Până la cântarea așteptată de indieni, în perioada Sărbătorilor de Iarnă GRIMUS plănuiește o nouă lansare. Membrii formației ne-au declarat în premieră că au filmat deja videoclipul noului single, care va avea parte de o promovare specială.

Citește mai multe despre Grimus
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Malta a câștigat Junior Eurovision 2013 - VIDEO

Malta a câștigat concursul muzical pentru copii Junior Eurovision 2013. Finala s-a desfășurat pe 30 noiembrie la Kiev. Capitala Ucrainei...

Închide